Роби Уилямс обратно при семейството след 3 седмици карантина

Пусна трогателно видео от срещата с децата

31 март 2020 г.

Снимка: Guliver / Getty

Както много знаменитости, които имаха гастроли по света, и на Роби Уилямс му се наложи  да се самоизолира и 3 седмици да стои под карантина. Музикантът ги прекара в уединение, далече от семейството: от съпругата си Айда Фийлд и от четирите им деца – 7-годишната Теодора, 5-годишния Чарлтън, едногодишната Колет и малкия Бо, който се роди през февруари тази година.
По време на карантината Роби въобще не скучаеше – той активно общуваше с последователите в социалните мрежи и пак там изнасяше и концерти на живо.

Вчера карантината му приключи и той се върна при семейството си, пише сп. Hello!

Емоционалният момент засне с камера съпругата ми Айда. И няма как тези кадри да не ви умилят.
Виждайки татко си, децата – дъщеря им Тези и синът Чарлтън тичат, за да го посрещнат на алеята пред дома им в Лос Анджелис. 

„След три седмици .... отново ЗАЕДНО! Толкова са щастливи, че татко е в къщи след карантината!“ , написа Айда под краткото видео.

За Айда връщането на Роби е особен повод на радост. Защото през тези 3 седмици 40-годишната Фийлд трябваше самостоятелно да се грижи за децата. Обичайно в грижите за хлапетата ѝ помага майка ѝ Гуен. Тя прекарва много време с дъщеря си.
Заради пандемията, и заради факта, че възрастта я излага на допълнителен риск, Гуен стои сама, далеч от внуците.

Специално за „Добре дошъл“, семейството устрои пикник в задния двор на къщата, а Роби не пропусна повода да напътства последователите си в социалните мрежи и да ги призове да спазват всички мерки.

„Пазете се и си мийте ръцете, моля ви!“ , написа той.

Припомняме, че Роби Уилямс се запозна с американската актриса Айда Фийлд през 2006 г. Година по-късно стана ясно, че имат връзка. На 7 август 2010 те сключват брак, а през 2012 се ражда дъщеря им Теодора Роуз Уилявс – Теди. През 2014 на бял свят идва синът им Чарлтън, през септември 2018 двамата съобщиха, че имат дъщеря – Коко, а през февруари 2020 дойде и синът им Бо.

Мона Василева

Коментари
Последни видеа

Бонсай

04 януари 2022 г.