Роналдо заведе семейството си в Англия

Публикува серия снимки как с Джоджина забавляват децата

09 септември 2021 г.

Снимка: Instagram Cristiano Ronaldo

Кристиано Роналдо вече е със семейството си в Англия. Той и любимата му Джорджина споделиха в Instagram едни и същи снимки – как заедно с четирите деца се забавляват извън града. Кадрите вероятно са направени през уикенда.
В края на август Кристиано Роналдо подписа договор с футболния клуб „Манчестър Юнайтед“, въпреки че запознати уверяваха, че той ще избере „Манчестър Сити“.
Очевидно семейството е решило да се установи във Великобритания, за да бъде по-близо до него.
Ако по-рано любимата му Джорджина Родригес публикуваше снимки с деца от Торино, после от Майорка и от Будапеща, сега моделът отбеляза на всички постове локация „Манчестър“.
И зарадва последователите си в социалните мрежи със серия снимки, които „разказват“ как заедно се забавляват и се разхожда из слънчевите поляните, далеч от суматохата на града.

Снимка: Instagram Georgina Rodriguez

Роналдо и Джорджина отглеждат четири деца -11-годишният Кристиано-младши, 4-годишните близнаци Матео и Ева, както и 3-годишната Алана.
Най -големите три деца са родени от сурогатна майка, но Джорджина ги има като собствени деца.
„И кой каза, че в Манчестър няма слънце?“ написа тя под кадрите.

„Как ми липсваше животът във Великобритания!, - сподели емоциите си Джорджина

Снимка: Instagram Georgina Rodriguez

Ще припомним, 36-годишният нападател подписа договор с клуба "Манчестър Юнайтед" за период до лятото на 2023 година. Там той ще получава около 25 милиона евро годишно. Роналдо игра за този клуб в зората на кариерата си - от 2003 до 2009 година. Той стана първият португалски играч в историята на британски клуб.

 

Коментари
Последни видеа