Три звездни майки, които станаха брюнетки

Вижте новата визия на Мадона, Кейт Бланшет и Дженифър Лав Хюит

28 март 2019 г.

Мадона, снимка: Guliver / Getty images

Тези прочути блондинки решиха да променят стила си в полза на кестенявите и черни тонове на косата. И много им отива!

Дженифър Лав Хюит

Ако ви казват, че след раждането на детето жените губят желание да експериментират с външността си, не им вярвайте. Доказателство за това е актрисата и певица Дженифър Лав Хюит, която стана известна с главната си роля във филма „Знам какво направи миналото лято“.

Дженифър Лав Хюит преди, Снимка: Guliver / Getty images

Тя неведнъж е променяла вида си, но преди 5 години, след раждането на дъщеричката Отъм от връзката ѝ с Брайън Халисей, холивудската звезда представи собствена колекция дрехи за бременни L By Jennifer Love Hewitt и тогава за първи път я видяхме с руса коса. Това бе кардинална промяна, тъй като актрисата по рождение е кестенява.

Промяната ѝ предизвика смесени реакции от страна на феновете ѝ - някои отбелязаха, че младата майка изглежда по-стара от възрастта си, други намериха, че русото добавя визуално към килограмите на Дженифър...

Дженифър Лав Хюит сега, Снимка: Guliver / Getty images

Очевидно и тя самата не е била особено доволна от резултата, затова, след като роди сина си Атикус през 2015 година Хюит си възвърна първоначалния облик.

Кейт Бланшет

Кейт Бланшет преди, Снимка: Guliver / Getty images

Голямата австралийска актриса и прословута ледена блондинка се появи на червения килим за наградите BAFTA в Лондон с нова визия.

Двукратната носителка на „Оскар“ се появи с рокля с умопомрачително деколте от Christopher Kane, но всички не откъсваха поглед от новия цвят на косата ѝ.

Кейт Бланшет сега, Снимка: Guliver / Getty images

Майката на 4 деца от брака си с Андрю Ъптън: 17-годишният Дашиъл, 14-годишният Роман, 10-годишният Игнейшъс и 4-годишната Едит, която двойката си осинови, изглежда перфектна с цвета на топъл шоколад в косата.

Мадона

Ако разгледате Instagram профила на Мадона, ще се объркате тотално, защото попкралицата, прочута като блондинка, публикува едва ли не през ден снимки с различна външност, включително и с дълги руси плитки, но в момента тя е чернокоса.

Снимка: Instagram

Майката на 6 деца: Лурдес Мария, Роко Ричи, Дейвид Банда, Естер Чиконе, Мърси Джеймс и Стела Чиконе съумява да поддържа своя имидж на ексцентрична звезда и до днес и да доказва, че когато си тийнейджър по душа, 60 години са едно нищо…

Коментари
Последни видеа