Вълшебният свят на Енканто

Историята на едно невероятно семейство в приказна анимация на Дисни (вижте трейлъра)

06 октомври 2021 г.

Снимка: Forum Film Bulgaria   

Далеч във величествените планини на Колумбия има едно чудно и очарователно място, наречено Енканто. Магията на Енканто е благословила всички деца в невероятното семейство Мадригал с уникални дарби. Всички деца, освен едно – 15-годишната Мирабел.
Макар и лишена от специални способности,

Мирабел не спира да се бори за това, в което вярва,

и копнее за нещо повече в живота. И когато магията, която обгръща Енканто, е заплашена да изчезне, най-обикновеният член на най-необикновената фамилия Мадригал се оказва последната надежда за спасение.

Чувствали ли сте се чужд или не на място в собственото си семейство? Колко добре познаваме най-близките си? А колко добре познаваме себе си?
Това са само част от въпросите, чиито отговори ще открием в „Енканто“. 
Новият трейлър на филма ни потапя още по-дълбоко в уникалната атмосфера на вълшебната история, разкривайки невероятната визуална красота, тематичното разнообразие и необикновените герои на юбилейната, 60-та пълнометражна анимация на Дисни, която

обещава на зрителите приказно пътешествие.

Режисьорът и сценарист Джаред Буш споделя: филмът е за това как хората, които са ни най-близки, особено членовете на семейството ни, не винаги виждат нашата истинска същност или не ни разбират напълно. И обратното, как по много причини не се разкриваме напълно пред хората, които обичаме. Нашата история показва как един член на голяма фамилия, който се чувства най-малко забелязван, се научава да вижда истински цялото си семейство, а, в крайна сметка, и себе си.

Изпълнен с много настроение, музика и цветове, „Енканто“ ще ни срещне с различна и пленяваща култура и с герои, колкото различни, толкова и познати. Защото без значение къде се намираме по света, всички семейства си приличат. И вярваме или не, магията е навсякъде около нас, само трябва да я потърси. 

Режисьори на „Енканто“ са Байрън Хауърд („Зоотрополис“, „Рапунцел и разбойникът“) и Джаред Буш („Зоотрополис“, „Смелата Ваяна“), който е и сценарист заедно със сърежисьорката на филма Чарис Кастро Смит (The Death of Eva Sofia Valdez). Продуценти са Кларк Спенсър и Ивет Мерино, а автор на оригиналната музика е Лин-Мануел Миранда ("Хамилтън", "Смелата Ваяна").

Вълшебният свят на „Енканто“ ни завладява от 26 ноември само в кината.

 

 

Коментари
Последни видеа