Яна и Петко Димитров в танц за петима и голямо куче

Семейството отглежда трима сина

02 май 2021 г.

Снимка: Instagram

Бизнесметът Петко Димитров и танцьорката Яна Акимова са женени от 8 години и отглеждат 3 момчета – Виктор, Доменик и най-малкия Ян, който е кръстен на майка си.
8 години след свещеното „Да“, кой от двамата води семейния танц?

„Петко е кавалер и води много добре“, призна с усмивка Яна. Двамата бяха в студиото БНТ и разказаха за живота си през трудната година на пандемията.

А Петко стратегически добави, че

„двамата са добре стиковани“

Няма как да не е така, когато семейството е толкова голямо – двама заети с работа родители и три палави момчета трябва майсторски да се управляват.
„Хореограф“ на семейния живот и на семейните задължения е Яна. 
Петко е убеден, че за мъжа най-важен е домашният уют, а тя успява да го създаде по най-добрия начин. Налага им се да се чуват по 345 пъти на ден, за да се разберат кой ще прибере децата от училище, кой къде ще ги води.

Снимка: Instagram

А периодът на дистанционното обучение ги е изправил пред истинско предизвикателство. Децата учили на таблети, лаптопи, телефони ... Наложило се Яна да учи с тях и да организира целия процес.
„Аз нямам нерви!", заяви Петко. Въпреки, че именно децата са го научили на търпение както и да седи повече у дома. С първото дете – Виктор, който е роден от брака му с Яна Маринова, не е имал толкова възможности да стои вкъщи, докато сега с двамата по-малки, се опитва всеки миг да е около тях и с тях.

„Те ме зареждат“

признава бизнесменът. 
Момчетата са палави и не се увличат особено по танците. Затова пък пробват слите си с  всички спортове.
Най-малкият Ян танцува народни хора. А любимото им семейно занимание са разходките в гората, заедно с голямото куче. И всеки уикенд са сред природата.

Мона Василева

 

Коментари
Последни видеа