Зоуи Кравиц: Научих се да мисля за себе си

Актрисата разказа мили подробности за връзката си с Чанинг Тейтъм

21 ноември 2022 г.

Снимка: Getty

В новия си брой, който прави анализ на изминалата 2022 година, популярното списание GQ определи 32-годишната Зоуи Кравиц за „Супергерой на годината“. Актрисата успя да блесне в новия "Батман" като Жената котка.

В подробно интервю тя откровено говори както за кариерата си, така и за личния си живот и връзката си с холивудския красавец Чанинг Тейтъм, от която напоследък се интересува целият свят.
Зоуи е дъщеря на известни родители, рок музиканта Лени Кравиц и актрисата Лиза Бонет, припомня Hello. Затова за нея било най-естествено и нормално е да се “занимава със семеен бизнес“.

Снимка: Instagram
Актрисата призна, че всъщност никак не ѝ е лесно да живее с етикета „готино момиче“.

„Колкото повече остарявам, толкова повече разбирам, че човекът, за когото говорят, не съм аз. Това е идея, а аз съм отделно звено“, подчерта тя.

Зоуи се похвали и с отношенията си с Чанинг Тейтъм, който наскоро ѝ подари пръстен с изумруд, а в интервюто нежно го нарича „Чан“.
„Той е просто прекрасен човек. Чан ме кара да се смея. И двамата наистина обичаме да говорим за изкуство и да научаваме защо правим това, което правим. Обичаме да гледаме филми и да ги анализираме и да се предизвикваме един друг.“

Зоуи не се уморява да изброява качествата на своя избраник.

Снимка: Getty

„Независимо дали ми прави чай, налива ми питие или прави каквото и да е, той наистина е моят защитник и това е прекрасно и сладко. Мисля, че ако можете да направите нещо подобно заедно, това е добър тест. И ние го минахме." 
Зоуи отбеляза, че тя и Тейтъм са крили връзката си възможно най-дълго заради прекомерното внимание на папараците.

„Искате да го запазите в тайна възможно най-дълго. Не е нужно да се тревожите какво мисли светът за това“, обясни тя.

Актрисата говори и за раздялата с бившия си съпруг, актьора Карл Глусман. Те се ожениха през 2019 г., но прекратиха връзката си 18 месеца по-късно.

„Просто се научих да мисля коя съм аз и какво искам. Срещаш някой невероятен, който иска да се ожени за теб и в това няма нищо лошо. Ако няма нищо лошо, тогава защо да не го  направите? Това е труден въпрос, който да си зададете и след това да си отговорите: „Може би не искам това, което трябва: брак, деца, всичко това? Не знам дали изобщо го искам“. Това е неудобен въпрос, особено за жена, която си задава“, призна тя.

През август тази година Зоуи даде интервю за The Wall Street Journal и разкри подробности за запознанството си с Чанинг Тейтъм. Тя кани актьора за главната роля в режисьорския си дебют и между тях веднага прехвърчат искри.
През 2017 г. актьорите започват работа заедно, озвучавайки анимационния филм The Lego Batman Movie. Тогава нямат време да се опознаят по-добре. Съдбата обаче ги събира четири години по-късно.
За връзката на Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм започна да се говори през януари миналата година. Оттогава актьорите редовно се появяват заедно на публични места и попадат в обективите на папараците, разхождайки се по улиците на Ню Йорк.
Те направиха своя дебют като двойка на Met Gala през септември 2021 г.

Коментари
Последни видеа

Всяко утро

01 февруари 2023 г.