Райън Рейнолдс с признание за емоционалните си проблеми

Прави съкровената изповед, заради трите си дъщери

Снимка: Guliver / Getty 

44-годишният канадски актьор и продуцент Райън Рейнолдс от години се бори с тревожно разстройство.
Каква го е подтикнало точно сега да говори за собственото си здраве, той призна в интервю за ET.

„Съгласих се отчасти защото имам три дъщери вкъщи, а като родител трябва да давам пример, да покажа какво означава да си тъжен, какво е чувството да си тревожен или ядосан. Важно е да показваме на децата, че всички тези емоции са естествени и имат място в живата “, обясни Рейнолдс.

Снимка: Instagram

„В семейството, в което израснах, не сме говорили за това. Не казвам, че родителите ми са били небрежни, искам да кажа, че те са от друго поколение “, каза актьорът.
„Аз искам стигмата да падне и да започнем да говорим и да обсъждам психичното здраве“, добави Райън.

Актьорът призна, че често се чувства самотен и заключен в собствените си психични проблеми.
Затова иска да разказва и да говори за състоянието си, за да може и други хора, с подобни здравословни проблеми, да са наясно, че не само те преминават през това.

„Хората си мислят:„ О, той се чувства също като мен “. И въпреки че работим в различни сфери, живеем съвсем различен живот, това ни свързва “, каза Райън.

Салма Хайек, която участва заедно с Рейнолдс във филма "Бодигард на жената на убиеца" , веднага се присъедини и го подкрепи: „Ако сте млад или все още не сте постигнали определен успех, тогава може да си помислите, че нещо с вас не е наред, но не е вярно. Много умни хора страдат от тревожни разстройства. Съзнанието ни е проектирано така, че лесно може да бъде доведено до това състояние“, каза актрисата.

През май, месецът посветен на психичното здраве, Райън за пръв път разкри, че отдавна живее с тревожно разстройство.

Тревожните разстройства са група от често срещани психични разстройства, които се характеризират с прекомерна тревожност и страх. Състоянието често става хронично. За съжаление много хора остават без диагноза и не се лекуват.
Чрез пост в своя Instagam актьорът се обърна към всички, които „се претоварват, мислят, работят, тревожат се прекомерно“ и ги увери, че не са сами.
Припомняме,че Рейнолдс и съпругата му, актрисата Блейк Лайвли, отглеждат шестгодишния Джеймс, четиригодишната Инес и едногодишната Бети.

 

Коментари
Последни видеа