Задава се най-голямата Академия за родители

Какво ще научат семействата на 18 февруари

Снимки: "Академия за родители"

Родителите са най-важните учители на децата си, но и те, тоест - ние, имаме нужда от школовка, за да бъдем по-уверени. За всички нас е "Академия за родители", която ще се проведе за четвърти път на 18 февруари в София.

Миналата година тази гигантска родителска среща събра над 2200 семейства. Сега, с повече участници от всякога, тя обещава да бъде и най-интересният и семеен форум. 

В залата за бременни, ще чуем експертно мнение за естественото раждане, за това как да започнем кърменето, ваксините, как да влезем във форма след раждането, за това как учат и мислят децата и още много важни неща.

В залата за родители лекциите са по теми за ранно детско развитие и детска психика, ревността в семейството, антибиотична резистентност, избор на спорт според характера на детето и дори как да говорим с педиатъра.

Ще има специаен кът за консултации, но ще има и място за забавления - по време на академията ще можем с децата да пробваме развиващи игри и научни експерименти, да строим в работилница за архитектура, да се смеем със Смешната лечебница на д-р Куку и д-р Пипи, да "лекуваме" играчки в “Болница за плюшени мечета".

Сред забавните и полезни неща е и работилницата, в която татковци и деца ще се учат да правят прически.

Цялата програма можете да видите на сайта на събитието: parentacademy.bg.

Ценното е, че ще срещнем над десетки експерти в различни области и повече от 70 организации, които имат какво да кажат за отглеждането и възпитанието, много важно е и че ще можем да се срещнем с други родители, с които да обменим опит.

Тази най-голяма родителска среща ще се състои в София Евент Център, Парадайз Център. Събитието е безплатно, но изисква регистрация - тук.

Коментари
Последни видеа