Лили-Роуз Деп: Боря се с анорексията от дете

Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради за болезнената си слабост

28 октомври 2016 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

17-годишната Лили-Роуз Мелъди Деп до неотдавна отрича слуховете за неутешителната диагноза, но сега разкрива картите. Дъщерята на актьора, режисьора, сценариста, продуцент и музикант Джони Деп и на Ванеса Паради – певица, актриса и модел признава, че страда от анорексия и се бори с нея от малка, разкрива letidor.ru.

 

Снимка: Guliver / Getty Images

Лили-Роуз Деп в модел на Chanel за пролет/лято 2017 г.

В интервю за френското издание на ELLEe младата муза на Карл Лагерфелд - Лили-Роуз казва: „Притеснена съм от вниманието на обществеността към моята анорексия. Тази болест ме порази, когато бях дете и тогава ми беше сложно да се боря с нея. Всички, които са изправени пред нея, ще ме разберат. Да се върнеш към нормален живот след анорексия в действителност никак не е лесно. През целия си съзнателен живот се опитвам да победя болестта и много се гордея с резултатите, които съм достигнала днес.“

Снимка: Instagram / lilyrose_depp

В личния си профил в Instagram момичето често публикува свои фотографии, и неизменно получава упреци за своята слабост и за това, че не изглежда здрава.

Припомняме, че родителите на Лили-Роуз живяха заедно от 1998 до 2012 г. Момичето има и брат, 14-годишният Джон Кристофър (Джек) Деп III.

Коментари
Последни видеа