Стоянка Мутафова и други известни личности даряват вещи за каузата „Живот за Иво“

16-годишният писател представя новата си книга на търга

19 декември 2017 г.

В благотворителния търг „Живот за Иво“ тази вечер ще вземат участие над 30 известни личности с дарения на лични вещи в помощ на 16-годишния Иво Христов. На събитието ще се състои и официалното представяне на книгата „Изпусната любов“, която е най-новото произведение на младия автор, борещ се за живота си срещу тежко неврологично заболяване.

Новата книга на Стоянка Мутафова „Добър вечер, Столетие мое“; автобиографичната книга на Криско; боксовите ръкавици от филма „Нокаут или Всичко, което тя написа“, предоставени от Орлин Павлов и Ники Илиев; кожен колан – силях от създателите на хитовия „Възвишение“; тениската на Дидо от Д2 от „Голямото рок междучасие“; Златната топка за най-добър млад футболист, спечелена от Даниел Златков и много други предмети ще бъдат дарени за каузата.

Дидо от Д2

Събраните средства ще бъдат преведени по дарителската сметка на Иво и използвани за предстоящото му лечение. Младият писател, определян като българския Стивън Кинг, издава вече пети сборник с разкази за самотата, злото, насилието, възмездието, съдбовната предопределеност...

Присъстващите ще имат възможността да се срещнат и запознаят лично с младия автор, да зададат своите въпроси към него и разбира се, да се сдобият със снимка и автограф. Познати български лица от театъра и телевизията ще представят някои от най-завладяващите моменти от новопубликуваните разкази.

Повече информация ще откриете тук.

Коментари
Последни видеа