Майка кърми бебето си по време на йога

Невероятните пози на Карли Бениър взривиха интернет

13 септември 2016 г.

Снимка: Instagram

Карли Бениър от Тексас покори социалните мрежи, след като пусна в своя Instagram снимки, на които се вижда как съвместява кърменето на дъщеричката си с невероятни йога пози, констатира letidor.ru.

Снимка: Instagram

Пластичната американка е майка на три деца, като третото - момиченцето Марамейли, е родила едва преди пет седмици. Тя владее своето тяло толкова добре, че може да се огъне в най-различни пози, докато кърми новороденото.

Разбира се, Бениър е много напред в йогата, тъй като, за да изпълнява подобни асани, е нужна стабилна подготовка. В нейния акаунт има фотографии в умопомрачителни пози, но именно последните снимки, на които тя подава гърдата си за кърмене и извършва сложни движения, предизвикаха вълна от възторг сред посетителите в Instagram


Виждате как спокойно Карли владее пластични движения, докато Марамейли стои умиротворено в прегръдките на своята майка-чудо.

Бениър има над 4500 последователи и за много майки се явява пример и вдъхновение за това, че е възможно да съчетаваш упражненията с майчинските си задължения.

 

 

 

Коментари
Последни видеа