4200 пациенти оцениха лекари и родилни отделения в класацията „Специалистите, на които имам доверие“

Победителите ще бъдат отличени на „Форум бременност и детско здраве“

Снимка: Guliver / iStock

Близо 4200 пациенти се включиха в класацията „Специалистите, на които имам доверие“ и оцениха медици и родилни отделения от цялата страна, на които са поверили проследяването на бременността, раждането и грижите за децата си. Инициативата е на здравния сайт Puls.bg и за трета поредна година в нея се включиха родители от цялата страна. Те гласуваха за специалисти в категориите акушер-гинеколог, акушерка, педиатър/неонатолог и родилно отделение.

Отличените в „Специалистите, на които имам доверие“ ще бъдат обявени в рамките на втория ден на Форум бременност и детско здраве, който ще се проведе на 20 и 21 април, от 9.00 часа, в зала 3 на НДК. Трима от гласувалите ще спечелят награди, осигурени от Philips Avent - 1 бр. неразливаща се чаша с твърд накрайник; 1 бр. чаша със сламка; 1 бр. ортодонтични залъгалки ULTRA AIR + стерилизаторна кутия.  

Най-голямото специализирано събитие, посветено на бременността, раждането и грижата за детето, тази година отбелязва своя 10-и юбилей. За пореден път Форумът ще отговори на най-важните въпроси на бъдещите и настоящи родители и ще разгледа нови полезни тематични аспекти, изведени от опита на водещи български специалисти.

В първия ден фокусът ще е върху важните моменти в развитието на новия живот преди и по време на раждането. Вторият ден на Форумът ще акцентира върху грижите за детето – ключови моменти, през които трябва да премине първата среща с педиатъра, основните стъпки и съвременни предизвикателства в захранването на бебето и причини за кожни алергии при децата.

Пълна информация за събитието – програмата, лектори, награди и локация може да намерите на www.events.puls.bg, където може да се регистрирате безплатно. Новини за форума може да намерите и на https://www.facebook.com/ForumBremennost/ и на https://www.instagram.com/forumbremennost/ 

Новите родители са сред медийните партньори на събитието.

Коментари
Последни видеа