Британка роди за 27 секунди

Това е скорост, това е рекорд!

21 юли 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty 

29-годишната британка Софи Баг от Бейсингсток, Хемпшир се буди в 4 часа сутринта, за да отиде до банята. Тя е бременна в 38-та седмица и очаква трето дете. Признаци, че раждането наближава обаче няма.
Софи седнала на тоалетната и усетила нещо странно. Оказало се, че главата на бебето е вече между краката ѝ, пише Metro.

 

Снимка: Twitter

Софи едва успяла да извика на помощ на съпруга си Крис. Когато той дотичал, третото бебе било вече на път и той, макар и силно шокиран, поел в обятията си малката Мили. От влизането на майката в банята до този момент били изминали само 27 секунди.

„Всичко се случи немислимо бързо!

Седях на тоалетната и пишех съобщение на моята приятелка от телефона, а буквално в следващия миг държах новороденото в ръцете си. Нямах никакви болки, водите ми не бяха изтекли, изобщо не допусках, че съм на път да родя “, спомня си Софи.
Това е поредното бързо раждане на многодетна майка, но третото наистина се оказва най-бързо.
Най-голямата ѝ дъщеря Пейдж, която сега е осемгодишна, се ражда за 12 минути, а втората – Лекси за 26 минути.
И при тези две раждания Софи няма болки, нито каквито и да е признаци, че бебето е на път.
„По някаква причина

тялото отказва да ме предупреди за раждането“, 

 казва Софи.
„Чувала съм куп истории за жени, които са страдали много по време на раждане - аз лично познавам няколко, които са раждали в продължение на 72 часа. Дори не мога да си го представя. Никога не съм изпитвала подобно нещо. Съчувствам искрено на онези, които трябва да преживеят всичко това. Сега две мои приятелки са бременни и се шегуват, че аз не съм човешко същество, а някаква супер жена“, разказва Софи.

Мона Василева

Коментари
Последни видеа