Медицинските специалисти с най-високо доверие - в нова класация

Ще обявят победителите на „Форум бременност и детско здраве“ през май

07 март 2017 г.

Всички семейства с деца до 5-годишна възраст, родени в България, могат да изразят признание към медицинските специалисти и клиники в България, като ги номинират в инициативата „Специалистите, на които се доверявам“. Начало на класацията поставя здравният сайт Puls.bg, част от Investor Media Group.

На базата на своя личен опит пациентите могат да отличат акушер-гинеколозите, акушерките, АГ болниците или родилните отделения, както и педиатрите или неонатолозите, спечелили доверието им с оказана компетентна и внимателна грижа при проследяването на бременност, раждането и грижите за бебето. Достатъчно е да ги посочат в специалната форма за гласуване тук >>

Специалистите, получили най-много гласове, ще бъдат официално обявени и наградени на „Форум бременност и детско здраве“, организиран от Puls.bg, на 13-14 май.

Тази година най-големият форум, насочен към бъдещи и настоящи родители, ще се проведе за шести път в София. По традиция събитието дава актуална и достоверна информация от първа ръка по въпроси, свързани с бременността, раждането и отглеждането на детето.

Лекторите, с които работи Puls.bg, са изявени специалисти в своята област, а форумът е успешна формула за намаляване на дистанцията между медицинските специалисти и семействата, здравната система и пациентите.

Програмата на „Форум бременност и детско здраве“ през 2017 година ще акцентира върху моментите, свързани с хормоните през бременността, ще надникне в света на новороденото по нов начин, ще обърне сериозно внимание на кърменето и ще докосне една нова вселена: изграждането на емоционалния свят на детето. Всички участници могат да зададат въпроси към лекторите.

Традиционно събитието включва и изложбена част с най-новите продукти и услуги в помощ на настоящите и бъдещи родители.

В миналогодишното издание на „Форум бременност и детско здраве“ се включиха близо 2000 участници от цялата страна. Поради огромния интерес през 2017 година форумът предвижда едно допълнително издание – през есента в Пловдив.

 

Коментари
Последни видеа