Спортни забавления за майки, бащи и деца в снимки

Фитнес с бебешки колички, йога и други упражнения на открито

Снимка: Guliver / iStock

Фитнесът с бебешки колички е сред новите начини за раздвижване, влизане в добра физическа форма и стягане на фигурата след раждането, предпочитан от младите майки, които, така или иначе, се разхождат в парка с новороденото. Защо да не го правят с клин и маратонки? А когато и таткото се включи в тренировката, си става истински купон.

Удобно е, даже много, затова и в някои градове този спорт се превръща в масов и в топлите месеци можем да видим детски площадки и паркови алеи, "нападнати" от група майки, правещи клекове и напади пред учудените погледи на потомството си, докато то, потомството, дъвче биберон в количката.

И други спортове на открито дават енергия и зареждат със сили, а когато са в компанията на най-милото същество, упражненията са истинско удоволствие. Защото емоциите на хлапето по време на гимнастика са сърдечни и позитивни, да не говорим колко е ценно да възпиташ отрано страст към здравословния начин на живот у малкото - личният пример е суперважен, във всяко отношение.  

Когато и таткото се включи в тренировката, си става истински купон.

Видът на физическите занимания е изцяло по желание, само напомняме, че според специалистите джогингът не е препоръчителен в първите няколко месеца след раждането. За разлика от леките раздвижващи упражнения.

 Ето и нашата селекция от кадри, които, надяваме се, ще ви накарат да се възползвате от всеки удобен момент, за да се раздвижите навън с хлапето.

 

Коментари
Последни видеа

Смелост

09 февруари 2023 г.