Радина Кърджилова: Отделете време за себе си, дори и да имате 5 деца

Актрисата започна да спортува, след като заподозряха, че чака трето дете

24 януари 2022 г.

Снимка: Instagram

Коментарите в жълтата преса и социалните мрежи, че Радина Кърджилова се е закръглила и вероятно очаква трето дете, принудиха актрисата да вземе спешни мерки, за да влезе във форма.
Тя си купи спортен екип и шалте – задължителни аксесоари, които са и стимул за спорт и винаги са в помощ на всеки, който иска да премине към по-активен режим на живот. 

Само 10 месеца са минали от раждането на втория ѝ син

Йоан се роди в края на март миналата година и Радина дълго го кърми, което явно е забавило скростното ѝ отслабване. А и самата тя признава, че трудно сваля килограми. Оказва се, че и възстановяването след раждането при нея било по-трудно и бавно –„ болките били по-продължителни, гърбът много я болял и коремът ѝ още не се е прибрал“, призна тя в поста под снимката си.

„Колко пъти сте си казвали, че трябва да отслабнете,

за да промените нещо в себе си, да се грижите повече за тялото си?
Аз съм опитвала какво ли не, качвала съм и съм сваляла килограми, без обаче да поддържам тялото си в тонус. Което е голяма грешка
“, написа тя в поста си, за да обясни как е стигнала до решение за промяна.

Снимка: Instagram

„От известно време си казвам, че е крайно време вече да започна нещо за себе си, да имам час-два, в които да се отдам на тялото си.

И ето започнах да тренирам вкъщи

Защо пиша всичко това. Да не отлагате, да имате винаги време за себе си, дори ако имате 5 деца, да се обичате и да се харесвате, да знаете „Моето тяло е моят храм“, че вие сами сте стимул за себе си, така и на другите. И сами определяте как ще разграфите деня си, за да се чувствате силни и в добра форма“, съветва тя своите последователи в социалните мрежи.

 

Коментари
Последни видеа