Приказки за лека нощ в подкрепа на SOS Детски селища България

Актрисата Силвия Лулчева е посланик на инициативата „Приказни моменти на грижа“

Снимка: SOS Детски селища България

Обичаната актриса Силвия Лулчева е посланик на инициативата, която за трета поредна година NIVEA провежда в подкрепа на сдружение SOS Детски селища България.

Тя озвучи една от приказките в рамките на инициативата „Приказни моменти на грижа“, която дарява по 30 стотинки от всеки закупен продукт от лимитираната серия NIVEA Crème с детски приказки.

И тази година много популярни личности ще дадат своя принос за успеха на кампанията. Те ще вдъхнат живот на приказките от лимитираната серия като ги озвучат, а „приказният“ плейлист ще бъде достъпен за всички родители и деца.

Всички могат да изразят подкрепа за развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа и деца в риск да загубят закрилата на своите родители, като споделят във Facebook с хаштаг #ПриказнаСиняГрижа своя кратка позитивна приказка, посветена на семейството, грижата и обичта.

Всяка седмица петима автори, изтеглени на лотариен принцип, ще получат награди от NIVEA. А една от приказките ще бъде озвучена от българска популярна личност и анимирана с рисунки на децата от сдружение SOS Детски селища България.

Лимитираната серия на NIVEA Crème ще зарадва малките с вече познатите четирима приказни герои – Тео, Мая, Зайо и Феята, но с нови приключенски истории. Към крема в познатата синя кутийка, през следващите месеци в търговската мрежа ще могат да се намерят и комплект от книжки с приказки: „Тео и Зайо играят на криеница“, „Мая и Зайо отиват на езда“, „Мая и Тео строят замък“ и „Мая и Феята изследват джунглата“.

Завладяващите илюстрации в книжките отново са дело на илюстраторката Жуел Турлюне, а историите на писателя Удо Вайгелт.

Приказките към лимитираната серия „Приказни моменти на грижа“ възпитават и учат децата на истинските ценности в живота – закрила, любов, нежност и грижа. Героите се изправят пред нови приключения, които преодоляват с подкрепата на своите родители и NIVEA Crème, които в трудни моменти им вдъхват увереност и кураж.

Коментари
Последни видеа