Бащата на Калин Вельов проходил пак с йога

84-годишния мъж се възстановил след 2 инсулта с тренировки

05 февруари 2020 г.

Снимка: Facebook Kalin Veliov

Един от най-популярните барабанисти у нас – Калин Вельов, е запален фен на екстремните спортове и всеки ден отделя поне по 90 минути за бокс или кондиционни тренировки.

Оказва се, че любовта към движението е наследствена. Баща му Любен е на 84,

С три стента на сърцето, два инфаркта и два инсулта

Последният от които се случва през 2016 г. Той засяга говора и лявата част на тялото. Отделно той е с дископатия на гърба, която затруднява ходенето. С много воля и постоянство той влиза в залата по йога и за 4 години успява да възвърне движението на покосените от инсулта крайници.

„Калин го влече мотора и велосипеда, аз не мога да му смогна. Първия път му доведе на йога. Той си ходи самостоятелно. Лятото идва на село и помага.

Работя си из градината каквото мога и всеки ден си правя упражненията.“, разказва бащата на музиканта пред bTV.

Освен в зад боксовата круша и на бягането в пресечени местности Вельов и активен и в музиката. Най-новата му песен се казва „Без задръжки“ и е дует с Йоанна Драгнева.

Двамата са екранни гаджета във филма „Връзкология“, който ще тръгне по кината навръх Свети Валентин.

За разлика от Калин бившата вокалистка на Deep Zone Project и майка на 5-месечно момиченце не полага никакви грижи за фигурата си.

По време на бременността тя качи 11 кг

Които свалила с активна работа в периода по майчинство, като една от задачите й е да завърши докторантура по социална психология.  

 

Коментари
Последни видеа