Млада майка стана хит в мрежата с честни постове за родителството

Откровеността на Виктория ѝ донесе над 86 000 последователи

Снимка: Guliver / iStock

Наред със снимки на красиви интериори, млада майка от Лондон, известна като thecraftyfox.uk, публикува в Instagram и неща, които са познати на всеки родител. Но за които съвсем не всеки иска да говори или да слуша.

Те показват нелицеприятната и - нека си го кажем - грозната истина за родителството и това какво се случва с тялото на жената, след като тя роди, пише The Mirror. Например, на една от фотографиите Виктория държи бебето си, което току-що е замърсило пелената и самата майка.

Младата жена споделя мислите, които я вълнуват, в опити да узакони "забранените" теми за умората и тегобите на майчинството: „Тези четири седмици бяха като мъгла: дългите дни отстъпваха на още по-дълги нощи на хранене, люлеене, тишина и целувки”, „Ако сте млада майка и не сте успели да почистите дома си, да се облечете, да си измиете зъбите или да не успеете да се къпете няколко дни, знайте, че не сте сами", пише Виктория.

Последователите ѝ благодарят за честността и уверяват, че винаги е важно нещата от живота да се назовават реалистично. Именно с откровените си коментари тя бързо събра над 86 000 последователи в социалните мрежи.

Марина Атанасова

Коментари
Последни видеа