6 двойки бащи и синове, които си приличат като две капки вода

Децата на Дейвид Бекъм, Пол Макартни, Джуд Лоу...

Дейвид Бекъм със синовете си Бруклин, Круз и Ромео, снимка: Guliver / Getty Images

Нормално е децата да приличат на родителите си – някои още от раждането, други – с течение на възрастта, нормално е също хлапета да си приличат като две капки вода с баби и дядовци, в зависимост от това кой ген надделява.

Сега обаче ще ви покажем 6 двойки звездни бащи и синовете им, които са буквално като техни копия:

Пол и Джеймс Маккартни

40-годишният китарист Джеймс Маккартни прилича неимоверно на своя баща – легендандарния член на The Beatles сър Пол Маккартни, снимка: Guliver / Getty Images

Фотографката Мери Маккартни и сестра ѝ, дизайнерката Стела Маккартни с баща си, снимка: Guliver / Getty Images

Като музикант Джеймс е участвал в записите на няколко албума на своя баща, а Пол е копродуцент на два от албумите на сина си – нормално, както и че Пол Маккартни е главен пример за подражание. „Не мисля, че като музикант съм толкова добър като баща ми, но влиянието му над мен безусловно е огромно“, казва Джеймс.

Дейвид, Бруклин и Ромео Бекъм

Двама от синовете на Дейвид и Виктория Бекъм –19-годишният Бруклин и 16-годишният Ромео са истински копия на татко си, макар че и другият син на семейството Круз и дъщеричката Харпър приличат много на родителите си.

Семейство Бекъм - в кадъра липсва само малката Харпър, снимка: Guliver / Getty Images

Големите синове на прочутия футболист се отличават не само с външната прилика със знаменития си татко, но и с неговия стремеж към успеха. Бруклин например се снима активно за рекламни кампании на известни брандове и сам влиза в ролята на фотограф.

Клинт и Скот Истууд

Сравнението на снимки на великия актьор Клинт Истууд и неговия 32-годишен син Скот показва сепваща прилика – Скот е взел от бака си не само магнетичната външност, но и неговия талант и харизма.

Скот Истууд, снимка: Guliver / Getty Images

След като завършва университет, Скот започва да се снима в киното, като първоначално използва фамилията на майка си, за да се утвърди в актьорската професия самостоятелно, а не да го приемат като детето на „Мръсния Хари“.

Клинт Истууд, снимка: Guliver / Getty Images

„Наистина на пробни снимки се представих с фамилията на майка ми, която е стюардеса и няма отношение към кинобизнеса. Никой не знаеше, че Скот Рийвз е син на Клинт Истууд, когато застанах в групата за пробни снимки. Направих го, за да повярват на моя актьорски талант“, разказва Скот. Той успява да докаже, че има дарба и след време вече не крие родството със знаменития си баща.

Джуд и Рафърти Лоу

Рафърти и Джуд Лоу гледат мач между "Барселона" и "Реал Мадрид" в Испания преди 2 г., снимка: Guliver / Getty Images

На общите им снимки е трудно да ги различим, макар че Рафърти е само на 20 – не е удивително, че с тази външност синът на световноизвестния Джуд Лоу и актрисата Сейди Фрост още от малък започва да се снима в модни списания и да участва в дефилета на големи марки. Младият Лоу се занимава също и с музика и има своя група.

Том и Колин Ханкс

Все едно виждаме младия Том Ханкс, но това всъност е синът му Колин, снимка: Guliver / Getty Images

Е, те двамата наистина си приличат изключително много – 40-годишният Колин Ханкс, син на актьорското семейство Том Ханкс и Рита Уилсън отдавна е излязъл от сянката на своите родители и гради успешна актьорска кариера – сред филмите с негово участие са „Кинг Конг“ и „Фарго“.

Том Ханкс и Рита Уилсън, снимка: Guliver / Getty Images

Колин има номинация за наградата „Еми“ и, кой знае – може би го чака „Оскар“?

Орландо и Флин Блум 

Флин, 7-годишният син на Орландо Блум от неговия първи брак с модела Миранда Кер е наследил от татко си вълнистата коса, красивите очи и миловидната усмивка.

Миранда Кер и Орландо Блум през 2011 г., когато все още бяха заедноснимка: Guliver / Getty Images

Снимка: Instagram

Актьорът неведнъж е признавал, че мечтае за семейство, и въпреки, че с топмодела отдавна са разделени, двамата продължават да се грижат заедно за Флин и да вземат заедно всички важни решения за неговото възпитание и бъдеще.

Марина Атанасова по материали на deti.mail.ru

Коментари
Последни видеа