Бащи за пример: Крис Хемсуърт, Джъд Лоу, Мат Деймън

Многодетни, талантливи и готини

30 март 2018 г.

Мат Деймън и Крис Хемсуърт, снимка: Guliver/Getty Images

Тези актьори ни харесват не само, защото са хубави, талантливи и секси, но и защото всички те са родители, независимо дали са разведени или живеят със семейството си, тези татковци са грижовни мъже!

Джъд Лоу

Да, знаем, че е кръстен на песента „Хей, Джуд“ на „Бийтълс“, но транскрибцията на името му на български е Джъд.

Та британецът Джъд Лоу направи не само куп силни роли (в „Приключенията на Шерлок Холмс“, „Талантливият мистър Рипли“, „Студена планина“, „Отблизо“, в сериала „Младият папа“ и много други), но и много красиви и талантливи деца - пет от три различни жени. А бъдещето е пред него – той е в разцвета си на 45.

Снимка: Guliver/Getty Images

Възхищаваме му се и заради играта му в театъра – участвал е в над 20 постановки, сред които "Хамлет" и "Хенри V", но и заради неговата миротворна дейност. Преди 10 години Джъд Лоу направи много за Афганистан, където участва в мисии и засне документален филм за усилията за поддържане на мира.

Той отразява и помощта на УНИЦЕФ и Световната здравна организация за имунизиране на 1,4 милиона деца срещу детски паралич в незащитени местности. Лоу е и един от режисьорите на пиеса на Шекспир, поставена пред деца от сиропиталище в Африка.

Първите му три деца са от брака с актрисата Сади Фрост, с която актьорът се разведе през 2003 г., но поддържа приятелски отношения и с нея, и с децата, чиито рождени дни се празнуват от цялото семейство.

Най-големият му син, 21-годишният Рафърти, е копие на татко си и от няколко години е сред силно търселите модели на мъжка мода от прочути марки. На баща му се нрави това, че Рафърти свири на електрическа китара и се надява момчето да направи успешна музикална кариера.

Актьорът със сина си Рафърти на мач на "Барселона" и "Реал Мадрид", снимка: Guliver/Getty Images

17-годишната Айрис Лоу е също много красиво момиче и върви по стъпките на брат си, пробвайки се на модния подиум, а 15-годишния Руди още не е определил предпочитанията си накъде ще се насочи.

Другите две деца на любвеобилния актьор са от кратките му отношения с новозеландския модел Саманта Берк – през 2009 г. тя му роди дъщеричка София, а през 2015-а година се роди още едно момиченце – Ада, от връзката му с певицата Кейтрин Хардинг.

Лоу се раздели с нея, но не отказва нито морална, нито материална поддръжка на всичките си деца и е изключително грижовен родител, твърдят близки до актьора. От две години той е обвързан с 29-годишната психоложка Филипа Коан, в която, твърдят, е силно влюбен.

Крис Хемсуърт


Най-сексапилният мъж на планетата! Определението от анкета на сп. Peopleе от 2015 г. още важи с пълна сила за за австралийския актьор Крис Хемсуърт, известен с ролята си на бог Тор от филмите на Марвел „Тор“, „Отмъстителите“, „Тор: Тъмният свят“ и „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“.

Крис Хемсуърт и съпругата му Елза Патаки, снимка: Guliver/Getty Images

С испанската актриса Елза Патаки („Бързи и яростни“), с която са женени от 2010 г.,  са сред щастливите холивудски двойки, макар да имат известна разлика в годините – той е на 34, а тя – на 41. Двамата имат три деца – дъщеричка Индия Роуз на 5 години и близнаците Тристан и Саша на 4.

Преди време някои медии писаха, че отношенията им куцат и са временно разделени, но Хемсуърт бързо опроверга твърденията с влюбени снимки на двамата в Instagram. Двойката във всичките си интервюта твърди, че семейството им е на първо място.

Мат Деймън

Той е щастливец в своето женско царство. 47-годишният актьор има доведена дъщеря – 19-годишната Алексия и три собствени дъщери - Изабела, Джия и Стела от аржентинката Лусиана Баросо.

снимка: Guliver/Getty Images

Още през 2003 г. по време на снимки, загледан в един от баровете на Маями, Деймън се запознава с момичето, което прави коктейли и не му трябва дълго време да ю предложи брак. Тогава Мат осиновява момиченцето на Лусиана и днес многодетното семейство е сред най-сплотените в Холивуд.

Актьорът, прочут с ролите си във филмите за Борн, „Бандата на Оушън“ и още много хитови заглавия, води здравословен образ на живот и учи момичетата си на здравословни навици – готви им вегетариански ястия.

В семейство Деймън се спазва строго и "правилото на двете седмици", според което разделянето на съпрузите за повече от този период е забранено.

И тъй като децата пътуват винаги с майка си за баща си, те често трябва да пропускат училище, затова задължително компенсират пропуските в обучението си с практически познания по география, а майка им ги учи на испански език.

Марина Атанасова

Коментари
Последни видеа