Как Пинк подкрепя дъщеря си, която смята, че е грозна

Певицата споделя опит от сцената на MTV Video Music Awards

Пинк, дъщеря ѝ Уилоу Сейдж Харт и съпруга ѝ Кари Харт на сцената на музикалните награди на MTV на 27 август 2017 г. в Ингълууд, Калифорния.

Снимка: Guliver/ Christopher Polk/Getty Images

По изключително трогателен начин световноизвестната певица Пинк сподели как повдига самочувствието на дъщеря си, която се мисли за грозна.

Излизайки на сцената на музикалните награди на MTV, за да получи приза "Авангард" на името на Майкъл Джексън, снощи 37-годишната звезда и майка на 2 деца се обърна към зрителите с необичайна реч.

Тя обясни, че цялото семейство е облякло костюми с мъжка кройка, за да покаже солидарност с малката Уилоу, тъй като съучениците ѝ я дразнели за момчешкия външен вид.

"Веднъж, докато я водех на училище, тя ми каза, че е най-некрасивото момиче на света. Каза ми: "Мамо, аз приличам на момче с дълга коса", разказа Пинк от сцената.

Тя не отговорила веднага на дъщеря си, а отделила известно време, за да събере материал и да направи презентация на Powerpoint за известни личности, които често са упреквани, че приличат на андрогини и че външността им не съответства на техния пол.

В презентацията на Пинк попаднали Дейвид Боуи, Принс, Ани Ленъкс, Майкъл Джексън, Фреди Меркюри, Дженис Джоплин, Елтън Джон и много други известни личности, които са постигнали много.

Момиченцето останало във възторг от видяното и след това разговорът с майка му протекъл така: "Уилоу, когато хората се смеят на моята прическа, аз пускам ли си дълга коса?"

"Не, мамо."

"А опитвам ли се да променя своята фигура?"

"Не, мамо."

"А моите концерти пълнят ли стадиони по цял свят?"

"Да, мамо."

Пинк завърши речта си с думите: "Моя прекрасна дъще, ти си прекрасна, обичам те!" и това се превърна в един от най-силните акценти на снощната церемония.

Тя е омъжена за американския състезател по мотокрос Кари Харт, с когото се познават от 2001 г. През 2006-а двойката сключва брак и след като няколко пъти се разделя и събира отново през 2011 г. Пинк ражда първото им дете Уилоу Сейдж, а в края на декември миналата година звездите станаха родители за втори път, имат син Деймсън Мун.

Марина Атанасова

Коментари
Последни видеа

Слънце

30 ноември 2021 г.