Кои зодии държат на връзката и кои – не (II част)

Уж най-свадливите се оказват най-търпеливи в това отношение

Илюстрация: Shutterstock

Везни (23 септември — 22 октомври)
Везните се стараят дори и в сложни и неприятни ситуации да намират нещо позитивно, като и в това число да съхранят безнадеждни или крайно лоши отношения. Те оценяват това, което им е подарила съдбата, държат на любовните взаимоотношение и, да, често съдят тези, които искат се разделят с половинката. Те като цяло искат много да избягат от подобен вариант, а след това са способни дълго да игнорират много простъпки на половинката, като се правят, че всичко е нормално, да оправдават пред себе си неща, които други не прощават на партньорите си.

Скорпион (23 октомври — 21 ноември)
Веднъж разочаровани, скорпионите започват да подозират партньора във всички грехове. Те не умеят да се абстрахират от трудностите и често със своите действия ги усложняват, дори когато всичко може да се реши с откровен разговор с половинката. Дори и при този начин на държание от страна на скорпионите е възможно дълго съжителство, като те получават от сложността в отношенията своеобразно удоволствие.

Стрелец (22 ноември — 21 декември)
Стрелците леко приемат много трудности в отношенията, ако те не им пречат да живеят и да получават удоволствие от съществуването си. Ако проблемите във връзката негативно влияят на тяхното битие, те ще отидат там, където нищо не ги напряга. Затова дали да съхранят брака или романтични взаимоотношения, помага осъзнаването, че другата половинка без тях е безсилна и, че те напълно управляват нейния живот, без да срещат никакво съпротивление.

Козирог (22 декември — 19 януари)
Козирозите, при цялата си непримиримост към недостатъците на другите, са достатъчно търпеливи партньори, които ако признаят някой за свой, ще се борят за взаимоотношенията до последно. Жестоко или грубо, но ще е така, както умеят. Свойствено им е да заставят партньора да постъпва така, както те смятат за правилно, да не приемат волята му, рязко да осъждат повторението на грешките, но твърде често това е повече в полза на връзката.

Водолей (20 януари — 18 февруари)
Водолеите не работят над взаимоотношенията. Тяхното вътрешно „аз“ не го позволява. Те просто бягат, ако им се стори, че партньорът им ги е предал. А предателство те виждат дори и в най-безобидните постъпки – но често поради това изчезват понякога временно от взаимоотношенията, а още по-често – окончателно. Така че на половинката им се налага винаги да е нащрек, тъй като отношенията с водолеите напомнят на танц върху минно поле.

Риби (19 февруари — 20 март)
Рибите традиционно се делят на две категории. Първите дълго и старателно се опитват да съхранят отношенията, като се примиряват практически с всички недостатъци на партньора си, избягват острите ъгли и допускат каквото и да е издевателство над себе си. Това са хора със странна житейска философия. Но пък вторите риби проявяват някои опити да променят ситуацията в своя полза, като просто удрят с опашка по водата и отиват на дъното, все едно се алиенират, като така продължават да живеят с любимия под един покрив.

Текст: woman.rambler.ru, превод: Надя Горанова

Коментари
Последни видеа