Новите родители припомнят

Какво се случи през изминалата седмица

23 октомври 2016 г.

Снимка: Guliver / iStock

Сред най-важните според нас събития от миналата седмица е, че започнаха снимки на нов български игрален филм за деца, а сред най-интересните и поучителни случки – експериментът с четвъртокласници, които съставят семеен бюджет.

Сред известните нови родители ви представихме Златка Димитрова, която вече е горда майка на момченце.

Световноизвестната актриса Оливия Уайлд също роди преди няколко дни и показа бебенцето си – дъщеричка на света.

Снимка: Instagram / oliviawilde

Роди и любимката ни от сериала „Скандал“ Кери Уошингтън, само че момченце, Ума Търман ни запозна с порасналия си син Левон, а пък колежката им Дрю Баримор разкри какво е да си самотна майка.

Натали Портман говори за втората си бременност, като за талисман, 50-годишната Джанет Джексън – за очакването на своето първо бебе.

Една от българските известни личности – журналистът Георги Тошев пък разкри своето най-голямо изпитание като баща на момиченце, а Андрю Райнър споделя за страха да имаш син.

По темата защо и как да правим това или онова ви представихме мнение на експерта Мая Илиева-Петрова, която настоява да въведат учебен предмет, посветен на храненето и активния начин на живот, пет причини в защита на овесената каша и съвети какво да направим още сега, дни, преди да преминем към астрономическото часово време.

Изненадани узнахме до какво може да доведе вегетарианството и как да разберем по-добре детския характер – според цветовете.

В сънливата есен с интерес прочетохме, че всеки трябва да си спи в креватчето и разгледахме снимки на сладурчета, които не искат и не искат да заспиват.

Сред нещата, които си предполагахме, но се доказаха научно, са:

- жените с две и повече деца са по-продуктивни;

- половината тийнейджъри са зависими от телефоните си;

- хлапетата трябва да са не повече от 2 часа на ден пред екрана;

- колко е важно да внимаваме какво споделяме онлайн за децата си.

Не можем да се сдържим и ви припомняме още един великолепен текст – за мъките, за които никой не говори...

 

Коментари
Последни видеа