Жени 40+ и качествата, заради които млади мъже се влюбват в тях

Те притежават три отличителни черти

09 юли 2019 г.

Снимка: Guliver / iStock

Природата ни е устроена така, че когато човек се отпусне и грохне с годините, става някак си незабележим, неважен, неинтересен за околните. Но невинаги това е така – много млади мъже изпитват интерес, любов и чувства към зрели жени над 40. В търсене на обяснение за този парадокс откриваме три качества, които тези жени притежават. И които правят така, че те да са интересни и вълнуващи:

Жената над 40 е съвсем наясно със себе си

Тя не изпитва необходимост да кокетничи, да се преструва, да влиза в образи, тя си е самодостатъчна и уверена в действията си.

Не само е съвременна, прогресивно мислеща, опитна и грижлива към себе си заради натрупания опит, но и съвсем естествена. Нещата при нея вече се случват без напрежение, изпитва душевен комфорт и хармония, няма нужда да доказва нищо на никого, защото вече е постигнала немалко в живота си. Лесно ѝ е да общува с другите. Приема и своите слабости, и своите достойнства, а това и помага да бъде себе си.

Искрена е - когато казва „Да”, има предвид точно „Да“, и обратното. Момчетата, които често се сблъскват с двусмислено и позьорско поведение на младите си партньорки, понякога искат просто открити и честни отношения.

Тя умее да се грижи за себе си

Неузрелите момичета, които не се радват на материална свобода, тъй като все още разчитат на родителите си, често очакват финансова подкрепа от партньора си. Докато с възрастта разбират, че е по-добре да бъдат независими в парично отношение от мъжете, а това разбиране улеснява живота и на двамата.

Зрялата жена е в състояние да печели, за да задоволява своите малки капризи, и е достатъчно умна, за да не се отказва от грижите, които нейният любим полага за нейно удоволствие. Това безоблачно разбирателство привлича младите мъже, защото те са наясно, че в такава двойка няма да има скандали за пари.

40-годишната жена живее с удоволствие

Тя е още млада – та нали според последни данни тийнейджърската възраст продължава до 24-годишна възраст, а продължителността на живота се увеличава.

На 40 хората са в своя разцвет, но вече са наясно, че времето лети. Жената на тази възраст започва да цени всеки свой ден все повече и да се възползва от него, за да получи нови знания, емоции и впечатления. Тя действа! Чете, ходи на изложби и кино, пътува, самообразова се, твори и не чака да дойде понеделника, за да започне нов живот, а си набавя онова, което иска сега. Затова и с нея е интересно!

Източник, превод Марина Атанасова

Коментари
Последни видеа

Любовта

23 септември 2021 г.