6 модни тенденции, с които е време да се сбогуваме

Неоновите цветове остават хит в миналото. За кои аксесоари да забравим през 2019-а  

11 януари 2019 г.

Снимка: Shutterstock

Всяка втора жена, която претендира да изглежда модерно, ги притежава. В отминалите 12 месеца това се вижда ясно и в списанията, и в Instagram, и на улицата. Само че с някои от тях е най-добре да се сбогуваме – вече не са актуални.

Малки очила

Всички ги носят - от сестрите Хадид до най-добрата ви приятелка. Време е обаче да им благодарим за хубавата визия и да ги приберем някъде до следващия им възход. Защото модата е циклична и подобни модели един ден отново ще са хит, може би чак, когато дъщеря ви порасне. Но определено не сега.

Чехли с косъм

През лятото на 2018 г. , а и през лятото на 2017-а те бяха номер едно, но тази не особено симпатична мода няма да дефилира през идния топъл сезон. Чехличките с косместа кожа трябва да напуснат вашето шкафче за обувки - решено е.

Неон

В пролетно-летните си колекции водешите марки го използват, но вече доста по-пестеливо и лаконично. Затова, забравете временно за неоновите цветове и се концентрирайте към по-спокойни оттенъци, например към кораловата или nude тенденцията.

Татковите маратонки

Обувките, които визуално правят краката ви по-големи с няколко номера, са безнадеждно остарели. Дайте почивка на стъпалата си от тежките грозни маратонки, спрете да ги комбинирате с каквито и да било тоалети и помнете, че съществуват по-женствени и не толкова натрапчиви модели.

Чанти за кръста
Вече не са ви необходими, независимо, че е удобно - ръцете ви са свободни, докато ги носите. През 2019 г. този аксесоар обаче ще бъде подходящ само, ако е миниатюрен, като портмоне – за най-необходимото. По-обемните модели обаче изпратете в заслужен отдих.

„Пазарска“ чанта

Тя също е ехо от миналото. След като за кратко се появи, извадена от бабините ракли, през тази година отново ще трябва да я пенсионираме. Чантата тип пазарска вече е подходяща само, ако отскачате до супера. Но като стайлинг аксесоар вече са пълен аут – заложете на нещо по-елетантно.

Harper"s Bazaar, адаптация Марина Атанасова

Коментари
Последни видеа