Адел в откровено интервю за развода и за новата си любов

За първи път коментира развода със Саймън Конецки и новия романс с Рич Пол

11 октомври 2021 г.

Снимка: Instagram Adele

Адел даде първото си интервю след 5 години мълчание.
В него тя разказа за най-важния мъж в живота си – сина ѝ Анжело. За първи път коментира  развода със Саймън Конецки и говори за новия романс с Рич Пол.
Интервюто излиза в две издания на Vogue - британско и американско.
Тя блести и на двете корици, пише Hello.

Снимка: Instagram Adele
А в навечерието на гръмкото си завръщане на музикалната сцена с песента Easy On Me за първи път на стариците на изданието тя коментира развода си с бизнесмена Саймън Конецки (той също пази мълчание по въпроса).


Снимка: Instagram Adele

Двамата бяха заедно почти осем години, и две, след като сключиха брак. Междувременно се роди и синът им Анджело.
Съпрузите обявиха развода през пролетта на 2019 г., но официално се разделиха едва в началото на март тази година.

„Когато бях на 30, животът ми се разпадна. Пуснах се по течението и не бях доволна. Всичко това не ми стигаше. Никой от нас не е направил нищо лошо, не е наранил другия. Нищо такова не се е случвало. Просто си помислих, че искам синът ми да види как наистина обичам и как съм обичана. Това е важно за мен. Оттогава търся истинско щастие.“ 

Адел призна, че е била много разстроена от раздялата със съпруга си и не само заради малкия си син, но и заради нормите и стереотипите наложени в обществото: вярвала, че на всяка цена трябва да спаси брака. Едва по-късно успяла да се отърве от тази ситуация:

„Бях толкова разтревожена, че забравих, дали съм казала или не съм казала на Анджело за развода. Саймън и аз никога не сме се борили за попечителството над него. Анджело просто каза: „Не разбирам това“. Но и аз наистина не разбирах какво става.
Обществото има правила за това какво се случва и какво не се случва в брака и след него.  Аз обаче съм много сложен човек. Винаги съм казвала на детето си как се чувствам. Още от времето, когато беше много малък. Защото аз, когато пораснах, започнах да се чувствам изтощена. Много ме беше срам. Така ни учеха нас жените дори във филмите, които гледахме, когато бяхме малки - да продължаваме да се опитваме. Насаждаше се този модел. Тогава ми разби сърцето. Примирих с това.“

Снимка: Instagram Adele

Интервюто засегна и новата ѝ връзка със спортния агент Рич Пол.
Първите слухове тръгнаха още през юли тази година: папараци снимаха двамата на първия ред в публиката на полуфиналите на НБА, а след това бяха видени пред модерния нюйоркски ресторант Cipriani. 
Адел потвърди нова връзка само преди няколко седмици, като публикува първата им съвместна снимка в Instagram.

Снимка: Instagram Adele

Адел призна, че Рич не е първият мъж, с когото се вижда след развода, но само с него тя се е почувствала добре. 
„ 99,9% от историите, които са написани за мен, са измислица. Рич се появи неочаквано в живота ми. Не се чувствам тревожна, нервна или изтощена. Точно обратното. Това е лудост и няма съмнение дали решението ми е правилно. Аз съм 33-годишна разведена майка със син, който е най-важен за мен в живота ми. Знам какво искам и какво не искам.
Имах срещи преди Рич, но тези мъже някак се притесняваха. За тях беше стресиращо, когато ги виждаха на улицата с мен. Рич изобщо не се притеснява. Той е красив. Той е адски забавен и умен."

След 6-годишна пауза 33-годишната британска певица оповести завръщането си на музикалната сцена с издаването на първата си песен Easy On Me.
Премиерата ѝ е насрочена за 15 октомври, а преди нея билбордове с номер 30 започнаха да се появяват в много градове на света. Те подсказват вероятното име на новия ѝ албум (предишните се наричаха „19“, „21“ и „25“ - с намек за  възрастта, на която певицата е работила върху тях).

 

Коментари
Последни видеа

Ремарк за жените

01 декември 2021 г.

Слънце

30 ноември 2021 г.