Дразнещите черти на различните зодии

Понякога не само дразнят, ами изкарват от релси

02 юли 2022 г.

Снимка: Guliver / iStock

Никой не е съвършен, но някои са по-специални от други. Животът ни е научил, че от различните хора може да се очакват различни поразии. Затова е добре да се знае с какви "рогца" ще се сблъскаме в името на приятелството, бизнеса, любовта - представяме накратко най-дразнещите черти на характера на представителите на различните зодии.

Овен

Той все бърза! Не стои на едно място и се ядосва на всеки, който го прави. Ако сте смелчаги, пробвайте да му дадете акъл. Няма шанс! Не само, че не слуша съвети, ами ще ви направи на пух и прах, ако настоявате, че сте прави. Може да се чуят крясъци и викове до небесата. Понякога се държи като малко дете, което смята, че всичко му се полага и все трябва да става на неговото.

Телец

Телците са малко алчни. Въпреки че според тях това е по-скоро благоразумие и пестеливост. Готови са на всичко, за да си вземат своите материални облаги, пък дори това да значи да прецакат най-добрия си приятел. Нищо лично, просто бизнес!

Близнаци

Ако ще и цял шоколад да им сложите в устата, те пак няма да млъкнат! Задължително имат „компетентно“ мнение и за неща, от които не разбират. Съответно, сещате се, по-добре никога не им споделяйте тайна, ако държите тя да остане такава. Така казват. 

Рак

Ужасно недоверчиви! И „добър ден“ да им кажеш, те ще погледнат дали е светло навън. Освен това си живеят с миналото. Има и друго -  привързват се до маниакалност. Няма да се поколебаят да манипулират, за да си стоите близо до тях, ако наистина много са ви обикнали. 

Лъв

Гордост е слаба дума! Те са центърът на Вселената, а животът е точно такъв, какъвто го виждат. Все искат да водят, не приемат мнение, различно от тяхното. „Обсъдихме и реших!“ – това е маниерът на Лъва.

Дева

Толкова са заседнали в своята „правилност“, че направо и „дървени философи“ да им кажеш, пак е малко. Все мрънкат и критикуват, все нещо не е направено както трябва и как така ти, простосмъртнико, се съмняваш в тяхната преценка! Освен това не носят на майтап. И да се усмихнат, само след секунди ще чуете злобно отвръщане на удара.

Везни

Те си живеят в собствено измерение, където идеализират всичко. И не стига, че хич не са в час, ами ще отделят часове наред, за да обясняват колко са прави за всичко, което казват. Тази наивност, която те определят като обективност и човещина, може да влуди мнозина. Искате да провокирате особения им характер – накарайте ги да изберат едно от две неща.

Скорпион

С високо самочувствие, засягат се от всичко. Имат свои възгледи и не им пука, че не са обективни. Лошо е, че не знаят какво е прошка. Отмъстителни, дори подли, ако ги настъпиш. А с надутия им характер, това е твърде възможно да се случи.

Стрелец

Дали някога ще порасне? При това Стрелецът изобщо не знае какво е тактичност. С 3 думи може да ти нанесе 10 обиди. Да не говорим за наличната липса на вкус. Съчетава абсурдни цветове в облеклото си, в дома си. Често косите на жените Стрелец са в много авантюристични окраски.

Козирог

Твърде резервиран, твърде предубеден, студен, понякога направо жесток. Козирогът винаги следва личния си интерес и то под мотото „целта оправдава средствата“. Много рядко се забавлява и е способен да съсипе настроението на най-веселата компания.

Водолей

Водолеите са странни птици. Ще зарежат любовта на живота си, семейството си, приятелите си и абсолютно всичко в името на своята свобода. Освен това, както ти се усмихват днес, така утре ще ти забият нож. Защо? Ами, в тяхната глава със сигурност е излязла някоя абсурдна причина.

Риби

Фантазията им е толкова оплетена, че не знаят кое е истина, кое не. Често обещават повече, отколкото могат да изпълнят. Но най-досадното е, че никога не са виновни! Все ще си намерят довод, че някой или нещо ги е довело до това състояние. Отговорност и зодия Риби понякога са несъвместими понятия. 

Източник: Обекти.бг

Коментари
Последни видеа