Един ден на Софи Търнър, изиграла Санса в „Игра на тронове“

Звездният режим на вдъхновяващата актриса

15 май 2019 г.

Снимка: Getty Images/ Guliver

23-годишната британка Софи Търнър се превърна в знакова актриса на Холивуд още от съвсем ранна възраст – играе в театрална трупа от 3-годишна в родния си град Нордхемптън, а в ролята на Санса Старк от култовия сериал "Игра на тронове" я гледаме от 2011 г. Тя винаги впечатлява с интересен стил - не само на екрана, но и в личния си живот, включително и със своята сватба в началото на този месец.

Звездата се омъжи за известния имитатор на Елвис Пресли, единият от братя Джонас – Джо на вечерна церемония след края на наградите „Билборд“ в Лас Вегас на 2 май.

Младоженците Джо Джонас и Софи Търнър, снимка: Getty Images/ Guliver

Кумове на на актрисата, която харесваме в образа на Санса Старк от „Игра на тронове“ и Джо Джонас са неговия по-малък брат Ник и актрисата Приянка Чопра, които също се ожениха неотдавна.

Софи, една от най-високите съвременни актриси, е известна и като голям работохолик, която непрекъснато се бори с тревогата и стреса. Тя има интересен стил на живот и обикновено не излиза от стриктния режим, който си е изградила:

4:00 Събуждане и тренировка

Единственият начин да се заеме със спорт, по думите на Софи, е да тренира още преди закуска. Тя обикновено отива във фитнеса, разгрява малко и взема кратък урок по бокс.

Всъщност, тя обича да спи много по-дълго, но работният ѝ график не позволява това, така че дори и през уикенда тя не си ляга прекалено късно. Тя просто не умее да се излежава или да седи и да медитира – по нейни думи ѝ липсва търпение, за да усвои тази техника.

5:30 Закуска и разхубавяване

След тренировка Софи Търнър се отдава на бюти процедури – всяка сутрин тя си прави почистваща маска, тоник, слага си слънцезащитен крем и овлажнител на кожата, а също и малко масло на краищата на косата.

Снимка: Getty Images/ Guliver

Закуската ѝ е здравословна закуска и независимо дали в момента е на снимки далеч от дома, или на почивка, тя винаги приема витамини. Актрисата препоръчва капсули с рибено масло, а също и да консумираме колкото се може повече свежи зеленчуци и плодове.

6:30 Работа

И извън снимачната площадка Търнър винаги движи различни проекти за тв предавания, пресконференции… На въпрос може ли да планира и в същото време да остане спонтанна, тя отговаря: „Чувствам спонтанността си като проблем, който не ми позволява да общувам с важни за мен хора.“

Ако не трябва да ходи никъде, тя чете и изучава сценарии или взема уроци по актьорство. Може да се каже, че актрисата няма почивен ден - тя все още е неуверена в собствените си способности и предпочита да се развива всяка минута.

Звездата на Софи Търнър изгря през 2011 г. като Санса Старк в сериала „Игра на тронове“, снимка: НВО

17:30 Грижа за себе си

Където и да е била, каквото и да е правила, тя вечер взема вана и използва соли с лавандула за отнемане на стреса, а също си прави и маска за коса, тъй като смята, че след толкова боядисване (по рождение актрисата е руса), косата ѝ има нужда от стабилна грижа.

За отпускане обича да гледа детски анимации от рода на Спонджбоб.

Преди да си легне, тя си води дневник и се опитва да го направи възможно най-често, като казва, че в противен случай не може да заспи. За по-лесно заспиване Софи използва мобилни приложения с успокояващи звуци, които помагат за освобождаване от тревожните мисли.

Източник, Марина Атанасова

Коментари
Последни видеа