Женени! Приянка Чопра и Ник Джонас

Сватбата на прочутата актриса и музиканта в индийски дворец продължава два дни

02 декември 2018 г.

Приянка Чопра и Ник Джонас на ревюто на Ralph Lauren през септември 2018 г. на модната седмица в Ню Йорк, снимка: Guliver / Getty Images

"Хората ще трябва да отидат на почивка след сватбата ни", каза боливудската актриса Приянка Чопра пред сп. Vogue за пищната церемония, която увековечава брака на кинозвездата с американския музикант Ник Джонас. Тя започна вчера в индийския град Джодпур и все още продължава в двореца Умаид Бхаван.

Както става ясно от видео в You Tube двамата са изключително романтични личности. Те се запознават на парти за наградите "Оскар" преди около половин година и става ясно, че са един на друг, макар звездата на индийското кино да е 10 години по-голяма от младоженеца.

Една от най-красивите жени на планетата е на 36 години, а Ник Джонас е на 26, и вече е доста известен с музиката си. Ник първо се изявява в група с братята си, а от 5 години пее сам и популярността му нараства, снимал се е и във филм.

Вече настоящата му съпруга е участвала в много от най-касовите боливудски продукции, а също и в сериала "Куонтико", както и в много модни ревюта и фото сесии. "Мис Индия" и "Мис Свят" за 2000-а година се е изявявала и на музикалната сцена, така че двамата имат много общо помежду си, освен любовта.

Присъстващите стотици гости на сватбата им са свидетели първо на християнска, после на индуиска церемония в огромните градини на двореца, част от който е превърнат в хотел. Главните участници в церемонията са били с тоалети на Ralph Lauren, а сватбеният пръстен е на Chopard, съобщават чужди медии.

 

Коментари
Последни видеа