Новите родители припомнят...

Какво се случи през изминалата седмица

07 август 2016 г.

Снимка: Guliver / iStock

Преминала под знака на кърменето, тя ни научи на много нови неща, например на това, което подозирахме отдавна – че за току-що родилата майка и новороденото няма нищо по-добро от „спешното“ закърмване колкото е възможно по-скоро.

Снимка: Guliver / iStock

Сред големите открития на отминалата седмица е това, че жените в менопауза вече могат да забременяват отново. Както и че е крайно време да спрем с броенето на калории и да зарежем нискомаслените и въглехидратни храни в полза на мазнините, ако се доверим на чисто ново проучване.

Наяве излязоха и други любопитни факти, например в кой месец се раждат най-здравите хора и по кое време на деня пълнеем най-много.

За всички бременни, които се двоумят дали да тичат, издирихме съветите на специалист по въпроса.

А за тези, които си задават въпроси около раждането със секцио, е изповедта на Мария Барияро.

Разтърсиха ни съветите на Джъстин Тимбърлейк към тийнейджърите, а също и бащините откровения на актьора Виго Мортенсен за това колко е важно да казваме „Да“ на децата си за времето, в което сме заедно.

Снимка: Guliver / Getty Images

Друг един баща – на 13-годишната Криси, ни възхити с всеотдайността си да носи на ръце болната си дъщеричка до Мусала. Той всяка година ѝ подарява изкачване до върха.

Снимка: Guliver / iStock

Нагледахме се и на поучителни примери, като този за най-лошите майки в природата.

Запознахме се с първата у нас Детска Академия за добри обноски; узнахме, че се готвят промени в Семейния кодекс, като част от тях ще засегнат двойките без брак и осиновените деца, и че историята с изгубеното дете на плажа в Шкорпиловци завърши щастливо.

Като става въпрос за изгубени и намерени, имаше още добри новини – за момченце от Тутракан, което върна портфейл с 2000 лв. на неговия собственик.

Ура за честните деца!

 

 

 

Коментари
Последни видеа

Всяко начало

09 декември 2022 г.