Енджи Касабие за стройната фигура: Вечеряйте рано

Диетоложката свали 9 кг от бременността по време на карантината

Снимка: Instagram Angie Kassabie

Диетоложката Енджи Касабие, която стана майка за пръв път само преди 4 месеца, влезе в топ форма по време на карантината. Тя свали 9 кг от бременността с помощта на личен треньор, който ѝ

Помагал първоначално онлайн, а сега идва в дома ѝ

Касабие не използва никаква екипировка освен гири и фотьойлите вкъщи. „Тренирам всеки ден по един час без пауза, без събота и неделя. Да имаш цел е една от първите стъпки към промяната, това, че имам час, ме мотивира. Хората, които ще гладуват един ден, после три дни ще ядат. Трябва да има баланс.“, сподели тя за  bTV.

Жената, редила менюто за холивудски асове като Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм, съветва да вечеряме заложи на универсалната комбинация от месо и салата за основно хранене и да намалим въглехидратите до минимум.“По време на бремеността спрях да вечерям, а сега ако ям е не по-късно от 18 ч“, казва тя.

Касабие бе сама по време на извънредното положение у нас 

Съпругът ѝ Рабих заминал за Ливан да снима сериал малко преди затварянето на граници и летища и останал там. Сега семейството отново е заедно.

Първата раходка на малкия Райън била до офиса ѝ веднага след изписването им от болницата, където се наложило да консултира пациент. След пандемията така и не стигнали по парка. „Не съм го извеждала дори пред блока да последните два месеца, защото нямаше ваксина и ужасно се страхувах.“, признава Енджи Касабие.

Коментари
Последни видеа