Красива на 54: Елизабет Хърли започва деня си по вода

Актрисата-модел отглежда сама плодовете и зеленчуците си

27 февруари 2020 г.

Снимка: Instagram Elizabeth Hurley

Британският секссимвол Елизабет Хърли разкри тайната за зашеметяващия си външен вид пред Women’s Health.

 „Освобождавам си сутрините за повече упражнения, ям правилните храни и намирам време за почивка“, категорична е 54-годишната актриса и модел.

Хърли се грижи изключително за здравето си заради семейната си история

През 1992 г баба ѝ умира от рак на гърдата и три години по-късно тя става световен посланик на организация, бореща се със заболяването. Актрисата спортува всеки ден, без изключение, и не докосва обработени храни.

Плодовете и зеленчуците си отглежда сама в домашната градина. Стартира деня си буквално по вода – с две чаши топла, чиито вкус определя като „отвратителен“, но така събужда най-пълноценно тялото и храносмилането.

В момента тя не робува на диети

А примерното ѝ меню за деня се състои от кисело мляко, плод и мед за закуска, зеленчукова супа да обяд и гриловано пиле с много зеленчуци за вечеря.

Разковничето към красотата Хърли намира във времето за себе си. През последните три години е поставила личния си комфорт на първо място и бягствата в спа центрове са и любими.  „Там се уча да се отпускам. Научих се да стоя мирно, да оставя телефона настрана и да се наслаждавам на храната“, казва тя

Коментари
Последни видеа

Златна есен

23 септември 2020 г.