„Вие решавате!“ - новата мотивираща реклама от Nike (видео)

Пълна с бебета, поучавани от актьора Боби Канавейл

Снимка: news.nike.com

Телевизионният актьор Боби Канавейл и няколко симпатични бебета са звездите в новата мотивираща реклама на Nike, създадена в Щатите от прочутата рекламна агенция Wieden + Kennedy Портланд, пише Мениджър Нюз

Идеята на видеото е позната в спортния маркетинг - всеки велик атлет решава сам съдбата си и как ще се развие животът му, независимо къде е роден, какви са родителите му, как е кръстен. "Вие решавате!", казва Канавейл на бебетата, изтъквайки че човек не може да определи как ще започне животът му, но абсолютно може да навигира как ще се развие и какво ще постигне.

Сюжетът на рекламата се развива в детско отделение на болница, а когато Канавейл влиза, за да изнесе реч пред децата, се вижда че на леглото на всяко от тях е изписано име на евентуален голям спортист - Леброн Джеймс, Серина Уилямс, Неймар-младши... Актьорът прекъсва симфония No.57 от Шопен, за да изнесе речта си. 

Nike традиционно залага на идеята за личната мотивация като решаваща за живота на човека, но за първи път (поне в последните години) показва в рекламата си бебета. 

Ето и видеото. То вече има над 23 млн. прегледа в YouTube, където беше публикувано на 24 юли. 

Коментари
Последни видеа