По молба на майка, блогър отвлече детето ѝ (видео)

Социалният експеримент бил проведен за назидание на таткото

Снимка: Guliver / iStock

Обществени и доброволчески организации по света провеждат тренинги за деца, на които обясняват и показват как трябва да се държат в случай на опасност, как да избягват общуването с непознати, как да разпознават опасна ситуация. Но много често от подобни тренинги имат нужда и самите родители, пише letidor.ru.

Към американски видеоблогър, известен със социалните си експерименти, се обърнала майка, която поискала да научи какво се случва на детската площадка, когато мъжът ѝ гледа сина им.

Знаейки увлечението на съпруга си към електронните устройства, Емили била сигурна, че по време на разходката с малкия, таткото е напълно погълнат от социалните мрежи. Но тя дори и не подозирала, че за броени секунди, докато мъжът ѝ се развлича с телефона, детето може действително да бъде похитено от площадката без никакъв шум.

Блогърът се съгласил да свърши въпросната работа и заснел експеримента на видео, за да покаже на родителите, чието внимание е приковано от телефона, каква опасност може да заплашва децата им.

Вижте това видео и обезателно го покажете на половинката си, ако тя или той имат подобно увлечение. И помнете, че минута невнимание може да ви коства всичко.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа

Свободен избор

16 септември 2021 г.

Изгрев

30 август 2021 г.