Блейк Лайвли отслабна 27 кг след раждането

Отнело ѝ 14 месеца

13 февруари 2018 г.

Снимка: Instagram / blakelively

30-годишната Блейк Лайвли, майка на две малки принцеси и съпруга на Раян Рейнолдс, има от какво да се гордее, пише People. След 14 месеца непрекъснати тренировки с наставника ѝ Дон Саладино, тя успя да свали килограмите, които бе натрупала по време на втората си бременност.

"Оказа се, че не може просто така да свалиш 27 кг. Гледаш моделките в Instagram и се чудиш защо не изглеждаш като тях. След като родих, си казах: "Добре, така изглежда тялото ми сега. Това е невероятно - аз заслужавам това тяло. Не е толкова хубаво, колкото беше преди това, но окей", каза актрисата през 2016-а. 

Снимка: Instagram / blakelively

Но след като получи предложение да се снима в "The Shallows" и трябваше да влезе във форма за 10 месеца, тя започна да мисли по друг начин. "Никога не съм била в по-добра форма през целия ми живот. Когато родих, си мислех, че никога няма да си върна тялото обратно."

Благодарение на треньора си Саладино, Лайвли следва стриктна безглутенова диета, която изключва и соя. "Това е лесно да се каже, но в един момент осъзнаваш, че има соя във всичко. Е, все още мога да ям захар и подобни. Важното е да има баланс между протеини, въглехидрати и зеленчуци. И това не е лошо - не е като да съм непрекъснато на ориз и суши", смее се Лайвли.

Коментари
Последни видеа