Първи трейлър на "Дора и градът на златото"

Ева Лонгория и Бенисио дел Торо сред звездите в новия приключенски филм

Снимки: "Форум Филм България"

Едно прекрасно момиче, които всички млади зрители обичат, потегля на мистично пътуване назад във времето! Да, това е Дора изследователката, прочута от анимационния сериал на Крис Гифорд и в центъра на една от най-интересните истории в света на приключенските сюжети. Новата продукция на Парамаунт "Дора и градът на златото" ще излезе в кината на 23 август, но първият трейлър към филма е вече тук.

Дора прекарва по-голямата част от живота си, изучавайки необятните дебри на джунглата заедно с родителите си. След множество трудности и безброй препятствия в дивата природа, сега тя ще трябва да се впусне изцяло неподготвена в най-страшното начинание – гимназията. Но тъй като приключенията са в кръвта ѝ, на Дора ѝ се налага съвсем скоро да се върне обратно в познатите гори. С помощта на най-добрия си приятел – маймунката Буутс, Диего, един доста необичаен обитател на джунглата и група тийнейджъри, които в началото не са особено ентусиазирани да участват, Дора се впуска в опасна мисия, за да спаси родителите си и да разкрие загадката, която се крие зад изгубения златен град.

В ролята на Дора влиза прекрасната Изабела Монер (Трансформърс: Последният рицар, Instant Family), a нейните родители са Ева Лонгория (Отчаяни съпруги, Зад борда) и Майкъл Пеня (Ант-Мен, Ант-Мен и Осата). Сред останалите актьори във филма са Еухенио Дербес, Темуера Морисън, Бенисио дел Торо, Адриана Бараза, Джефри Уолбърг, под режисурата на Джеймс Бобин.

Коментари
Последни видеа