Първи трейлър на "Дора и градът на златото"

Ева Лонгория и Бенисио дел Торо сред звездите в новия приключенски филм

Снимки: "Форум Филм България"

Едно прекрасно момиче, които всички млади зрители обичат, потегля на мистично пътуване назад във времето! Да, това е Дора изследователката, прочута от анимационния сериал на Крис Гифорд и в центъра на една от най-интересните истории в света на приключенските сюжети. Новата продукция на Парамаунт "Дора и градът на златото" ще излезе в кината на 23 август, но първият трейлър към филма е вече тук.

Дора прекарва по-голямата част от живота си, изучавайки необятните дебри на джунглата заедно с родителите си. След множество трудности и безброй препятствия в дивата природа, сега тя ще трябва да се впусне изцяло неподготвена в най-страшното начинание – гимназията. Но тъй като приключенията са в кръвта ѝ, на Дора ѝ се налага съвсем скоро да се върне обратно в познатите гори. С помощта на най-добрия си приятел – маймунката Буутс, Диего, един доста необичаен обитател на джунглата и група тийнейджъри, които в началото не са особено ентусиазирани да участват, Дора се впуска в опасна мисия, за да спаси родителите си и да разкрие загадката, която се крие зад изгубения златен град.

В ролята на Дора влиза прекрасната Изабела Монер (Трансформърс: Последният рицар, Instant Family), a нейните родители са Ева Лонгория (Отчаяни съпруги, Зад борда) и Майкъл Пеня (Ант-Мен, Ант-Мен и Осата). Сред останалите актьори във филма са Еухенио Дербес, Темуера Морисън, Бенисио дел Торо, Адриана Бараза, Джефри Уолбърг, под режисурата на Джеймс Бобин.

Коментари
Последни видеа

Свободен избор

16 септември 2021 г.

Изгрев

30 август 2021 г.