Актрисата Ева Амури има нова любов

Дъщерята на Сюзън Сарандън се среща с главния готвач Иън Хок

08 януари 2021 г.

Снимка: Gulliver / Getty

„Той е супер любвеобилен, креативен, красив и забавен. А и имаме много общи неща“, заяви 35-годишната Ева Амури за новата си любов.

Актрисата, която е дъщеря на носителката на „Оскар“ Сюзън Сарандън, призна за новото си увлечение в своя блог.

„Изключително съм щастлива да споделя с вас, че имам прекрасно гадже! Казва се Иън и е страхотен. Е, малко е прекалено висок за мен и ме кара да се чувствам като дребосък, но това не е проблем“, написа тя.

Снимка: Instagram

Ева Амури все още не показва общи снимки. В Instagram обаче тя публикува красива своя фотография, направена от Хок.

„Той не е публична личност и не обича да се показва. И е много тих и скромен човек. А аз съм точно обратното. Но въпреки това се разбираме чудесно. Много обича да ме снима, а аз харесвам как той ме вижда през обектива си“, призна тя.

Те се запознали в неговия ресторант по време на вечеря с приятел, който се оказал съученик на Иън. Искрата между двамата припламнала почти мигновено.

„Започнахме да си чатим. Той е толкова сладък и приятен за разговор. Дотогава нищо не знаех за живота му и дали има сериозна връзка. Последвах го в Instagram, а после и той мен. За около месец се опознахме толкова добре и открихме безброй неща, които ни карат да се смеем и чувстваме добре заедно“, разказва актрисата в своя блог.

Ева и Иън споделят и доста общи страсти. И двамата са запалени кулинари, обичат да посещават музеи, обожават книгите, говорят френски.

Новата връзка на Амури идва около година след развода й с професионалния футболист Кайл Мартино. От тази връзка тя има три деца: две момчета - на 10 месеца и 4 години, и една дъщеря – на 6 години.

В блога си тя споделя, че новият ѝ приятел вече е успял да създаде връзка с децата ѝ и се разбира наистина добре с тях.

По материали от People

Коментари
Последни видеа