Брад Пит с впечатляващо представяне

"Луд и горещ" - 54-годишният актьор държа реч за безусловната семейна любов

05 ноември 2018 г.

Възрастта му отива! Брад Пит впечатлява с възхитителна външност на 54 г., снимка: Guliver / Getty images

В разгара на горчивия си развод с Анджелина Джоли Брад Пит напоследък избягва публични събития, но вчера присъства на едно от тях и с радост отбелязваме, че актьорът изглежда здрав, жизнерадостен и по-привлекателен от всякога. С русата си коса, сресана назад, облечен в черна тениска и черно сако, е изключително магнетичен!

"Брад Пит се завръща и изглежда "луд и горещ"! Така usatoday коментира изявата на Пит в хотел "Бевърли Хилтън" в Калифорния снощи. 54-годишният актьор отбеляза запомнящо се присъствие на 22-ите кинонагради "Холивуд", където представи отличието на белгийския режисьор Феликс ван Грьонинген за филма му "Beautiful Boy".

Пит пропусна червения килим и с това предизвика раздразнението на публиката, но когато излезе на сцената за връчването на първата награда, водещата на вечерта, рапърката и актриса Акуафина заяви, че Брад Пит и Райън Гослинг зад кулисите са наистина красива гледка.

"Трябва да се обадим на шоуто" Crazy Hot Caucasians", защото зад кулисите е много горещо", пошегува се водещата.

Райън Гослинг също говори на сцената по време на 22-рите годишни награди за холивудски филмиснимка: Guliver / Getty images

Пит е продуцент на филма на Грьонинен и разказа, че киноисторията с участието на Тимъти Чаламет, Стив Карел, Маура Тиърни и Ейми Райън носи послание за безусловна семейна любов, което послание ни е страшно необходимо в тези трудни времена.

"Когато злобата е толкова силна, кое е по-добро спасение от надеждата?", запита риторично Пит.
 

Коментари
Последни видеа