Бременната Меган Трейнър разказва за момента, когато е разбрала, че очаква бебе за втори път

Певицата и съпругът ѝ Дарил Сабара посрещнаха първото си дете през февруари 2021 г.

08 февруари 2023 г.

Снимка: Getty images

Меган Трейнър дава на феновете си възможност да преживеят с нея очарователния момент, в който разбира, че е бременна за втори път.

В кратко видео, публикувано в Instagram акаунта ѝ, 29-годишната певица споделя за емоциите, които я обземат след като вижда резултата от теста за бременност.

Снимка: Instagram

„О боже, о боже. Толкова бързо даде резултат. О боже“, развълнувано говори Меган, докато показва положителния тест.

А описанието под видеото гласи: „Моментът, в който разбрах, че очакваме бебе номер 2“.

„Това е дар от бога“, категорична е певицата. След което допълва: „Толкова съм благодарна, че мога да забременея и си казвам: „Това е прекрасно. Мечтите ми се сбъдват“. На път съм да постигна целта си – искам четири деца“.

Трейнър и съпругът ѝ посрещнаха първия си син Райли през февруари 2021 г.

„Опитваме да му обясним, че в корема ми расте бебе, а той започна да сочи собственото си коремче и казва „Бебе“. Но все пак успя да разбере, че бебето е в корема на мама“, добавя Меган.

Освен приготовленията за посрещането на второто си дете, Трейнър подготвя и издаването на първата си книга, в която разказва за преживяванията си с бременността и помощта, която е получила от гинеколога, диетолога и личния си треньор. Надява се съветите в нея да помогнат на жените, които ще стават майки за първи път.

Данина Иванова по материали от People

Коментари
Последни видеа