Деми Ловато няма да бъде бяла булка

Певицата вече знае какво няма да носи на сватбата си

15 септември 2020 г.

Снимка: Gulliver / Getty

След като през юли Деми Ловато каза „Да“ на своя любим – актьорът Макс Ерих, тя вече планира бъдещата им сватба. И е съвсем наясно как не иска да изглежда, когато тръгне по пътеката към него. 28-годишната певица е категорична, че няма да носи традиционната бяла рокля.

„Имам своя визия за това как искам да изглеждам в този ден. И бялата рокля определено не е част от нея“, заяви Ловато пред PopCrush. Тя призна още, че вече е започнала да се оглежда за подходяща дреха, която ще бъде специална, макар и извън общоприетите представи. „Искам церемонията да бъде нещо свещено между мен и него“, твърди тя.

Ловато и Ерих се сгодиха на 22 юли, по-малко от четири месеца, след като бяха разкрити, че се срещат. 29-годишният актьор предложи на певицата да се омъжи за него със зашеметяващ диамантен пръстен на известния бижутер Питър Марко. След това Ловато сподели поредица от снимки в Instagram от годежа им на плажа в Малибу. И призна, че не се е колебала и минута в отговора, тъй като Ерих е мъжът, който я кара да бъде най-добрата версия на себе си.

По материали от People

Коментари
Последни видеа