Дуейн Джонсън държи дъщерите си в ръце, докато съпругата му изпълнява химна

„Буквално можех да усетя тяхната гордост и енергия, докато майка им пееше“, призна той

08 декември 2022 г.

Снимка: Getty images

Дуейн Джонсън се гордее истински със семейството си.

Актьорът публикува прочувствен клип, на който държи в ръце дъщерите си Жасмин - на 6 години, и Тиана - на 4, които споделя с Лорън Хашиан, докато съпругата му изпълнява националния химн в неделя на стадион SoFi преди мача от NFL между „Лос Анджелис Рамс“ и „Сиатъл Сийхоукс“.

Видео: Instagram

Заедно с видеото, което сподели в Instagram, 50-годишният Джонсън описа и емоцията на този наистина специален за семейството му момент.

„Аз ги бях хванал здраво, докато майка им изпълняваше химна пред 70 000 души на стадиона. Това ще остане завинаги като един от най-великите и вълнуващи моменти в живота ми. Като баща, душата ми бе разтърсена, докато прегръщайки нашите малки момичета в този важен момент, можех буквално да усетя тяхната гордост и енергия от пеенето на майка им. Те също почувстваха момента. В тази възраст надали разбират колко значимо е това за нас и колко важни са думите от химна, но усетиха емоцията. Един ден ще мога да им обясня всичко и те ще го разберат. Нямам търпение“, написа той.

Той не пропусна да поздрави и съпругата си за изпълнението. „Ти си истинската суперзвезда на нашето семейство!“, призна Скалата.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Тъгата е

04 февруари 2023 г.