Джейми Дорнан иска още деца

Нищо, че съпругата му е бременна с третото

24 октомври 2018 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Джейми Дорнан скоро ще стане баща на три деца, но няма намерение да спира до там, пише People. "Част от мен ми казва, че може би трябва да сложа точката", шегува се 36-годишният татко на 2-годишната Елва и Дулсие, на която й предстои да стане на 5 идния месец. "В следващия момент обаче осъзнавам, че правим наистина страхотни деца. Може би, ако жена ми пожелае, ще продължим да ги правим, докато можем. Всичко зависи от нея", казва Дорнан. 

Този път актьорът възнамерява да си вземе почивка, когато се появи бебе номер 3. "Сега мога да имам много по-голям контрол върху графика си. Предните два пъти всичко мина под знака на "50 нюанса сиво". Първото ни дете се роди в Канада, а аз започнах да снимам три дена по-късно. Второто се роди в Лондон - заминах за Канада 10 дена след това, за да снимам втората част на "50 нюанса".

Дорнан с гордост споделя, че е присъствал и на двете раждания, както и ще присъства на третото: "Никога не бих пропуснал подобно нещо, иначе няма да мога да живее със себе си."Стискаме му палци.

Коментари
Последни видеа