Джулия Стайлс очаква второ бебе

Актрисата показа порасналото си коремче

25 ноември 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Джулия Стайлс и съпругът й Престън Дж. Кук разкриха, че са в очакване на второ бебе. Двамата вече са родители на 4-годишния Стръмър. Новото попълнение трябва да се роди в началото на следващата година.

Снимка: Instagram

40-годишната актриса демонстрира освен добра форма, така и порасналото си и видимо вече коремче, по време на премиерата на The Humans в Ню Йорк.

Звездата от „Интервю с вампир“, „10 неща, които мразя в теб“, „Жив дявол“, „Усмивката на Мона Лиза“ и „Самоличността на Борн“ се появи на събитието с рокля, следваща плътно формите на тялото й и не остави никакво съмнение, че наистина е бременна.

Стайлс и Кук се сгодиха навръх Бъдни вечер през 2015 г., след като се срещнаха на снимачната площадка. А се ожениха през септември 2017 г., когато тя беше бременна с първото им дете. Около месец след сватбата се роди и момченцето им.

Едно от най-забележителните неща е, че в много отношения вниманието ми, фокусирано върху сина ми, ме направи по-добра актриса. Това е, защото вече не се прибирам у дома, мислейки усилено върху всяка малка сцена, всяка малка реплика и обсебена от работата, призна тогава актрисата.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Ремарк за жените

01 декември 2021 г.

Слънце

30 ноември 2021 г.