Елизабет Рьом от „Закон и ред“ се сгоди

Актрисата приковала вниманието почти веднага на мъжа, който сега ще стане неин законен съпруг

30 юли 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Красивата актриса от сериала „Закон и ред“ Елизабет Рьом е вече заета. Тя се сгоди за приятеля си Питър Глацер.

„В момента, в който срещнах Лис преди 4 години, аз се почувствах толкова силно привлечен от нея. Между нас всичко се случи почти незабавно“, разкри той.

Щастливата двойка разказа пред People как се подготвя за предстоящата сватба и през какви етапи е преминала връзката им.

Снимка: Instagram

Заедно сме от почти година и с нетърпение очакваме да отпразнуваме любовта си като съпруг и съпруга. Но това ще се случи през януари. Сега живеем заедно в Beachwood Canyon“, обясни актрисата.

Предложението от Питър дошло точно като по филмите. Той паднал артистично на едно коляно и задал така важния въпрос.

„Качихме се до Санта Барбара, уж да погледаме в нощта светлините на града. Но това беше хитрост. Бях приготвил тайно пръстена и шампанското. Качихме се на покрива на хотела, откъдето гледката е наистина впечатляваща. И аз просто паднах на коляно и я попитах дали ще стане моя жена“, допълва разказа и Глацер.

Двамата се влюбили мигновено. В началото били само приятели, но постепенно приятелството се превърнало в романтична връзка.

Срещнахме се чрез много близък общ приятел. Случи се по много красив начин. А забавянето на живота по време на пандемията ни помогна да осъзнаем, че сме родени един за друг“, твърдят те.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Свободен избор

16 септември 2021 г.

Изгрев

30 август 2021 г.