Елтън Джон ще подкрепи синовете си, независимо от избора им

Звездата призна, че те все още са твърде малки, но няма да се разсърди, ако не искат да се занимават с музика

28 ноември 2022 г.

Снимка: Getty images

Елтън Джон е готов да подкрепи децата си – Закари и Илайджа, независимо какво изберат в своя живот. И изобщо не се притеснява, нито пък страда, ако момчетата не последват неговия път в музиката.

„Те са все още толкова малки, така че не са напълно наясно със себе си“, призна певецът.

Снимка: Getty images

Носителят на „Грами“ заяви това пред E! News. Синовете му, които са съответно на 11 години и половина, и на 9 и половина, и които той споделя с партньора си в живота Дейвид Фърниш, на този етап не са проявили нищо специално като предпочитания. „Ще ги подкрепим, без значение какви са мечтите им“, категоричен е Елтън Джон.

Той и 60-годишният Фърниш сключиха брак през 2014 г. след 9-годишна връзка. Закари и Илайджа са родени от сурогатна майка.

В момента певецът прави своето прощално турне, след което смята да се оттегли и посвети на семейството и децата си.

„Очаквам с нетърпение да прекарам повече време със синовете си. А също да се посветя и на други проекти, като Фондацията за борба със СПИН“, обясни звездата.

През март той отпразнува своя 75-ти рожден ден и по този повод написа мило писмо към децата си. „Сега сте на 11 и 9 години. Когато бях на вашата възраст, не можех да си представя къде ще ме отведе животът. Поглеждайки назад през последните 75 години, има толкова много неща, с които се гордея, и толкова много, които съм научил. Когато бях млад, ми казаха да се вписвам, да правя това, което другите очакват от мен, дори когато не ми се струваше правилно. Сега осъзнавам, че мога да бъда само себе си. Да бъда верен на себе си е това, което ми даде сили и ми помогна да се изправя пред най-големите си страхове“.

По материали от People

Коментари
Последни видеа