Кейт Хъдсън увлече по фитнеса и малката си дъщеричка

2-годишната Рани с удоволствие прави компания на своята майка, докато тренира

10 юни 2021 г.

Снимка: Guliver 8 Getty

Кейт Хъдсън призна, че е успяла да предаде своята любов към фитнеса на малката си дъщеричка Рани Роуз. Момиченцето, което е на 2 години и половина, с интерес заставало до нея, докато тя тренира и опитвало да изпълни повечето упражнения.

Снимка: Instagram

„Тя истински се забавлява като прави това заедно с мен“, призна актрисата.

Кейт Хъдсън попила любовта към тренировките от своите родители от съвсем малка. „Бях свидетел на това как те се грижат за телата си“. Затова решила да даде един ден същия пример на своите деца. „Децата попиват всичко, което правим, докато ни гледат“, казва тя.

Номинираната за „Оскар“ актриса сподели и галерия от очарователни снимки в своя Instagram, показвайки различни моменти, когато майка и дъщеря тренират заедно. Хъдсън обясни и защо за нея е важно да остане активна, както и че се надява децата ѝ да последват този пример.

„Хората винаги ме питат как се мотивирам да поддържам форма. Отговорът е, че така съм възпитана. В мозъка ми е залегнало, че нашето тяло е дар и не трябва да го приемаме за даденост, а да го уважаваме и се грижим за него“, написа тя.

След което призна: „Обичам да се движа. Обичам, когато срещам предизвикателства. Обичам да съм сама отговорна за резултатите си. И виждам, че дъщеря ми се забавлява да прави това заедно с мен“.

По материали от People

Коментари
Последни видеа