Крис Хемсуърт нарича дъщеря си Индия Роуз „любим супергерой“

Актьорът публикува очарователни снимки на момиченцето си

17 юли 2022 г.

Снимка: Getty images

Крис Хемсуърт е определено един много горд татко. Актьорът и съпругата му Елза Патаки са родители на три деца – дъщеря Индия Роуз, на 10 години, и близнаците Саша и Тристан, които са на 8.

Снимка: Instagram

Наскоро той публикува серия от снимки в Instagram, които показват любовта му към дъщеря му Индия Роуз, който актьорът нарича „любим супергерой“.

Едната снимка е ретроспективна и показва мъничката Индия като бебе на снимачната площадка, докато татко й е в дрехите на един от най-прочутите си филмови герои – Тор. Втората снимка е по-скорошна, но отново е на дуото татко-дъщеря и отново е на снимачната площадка, този път на „Тор: Любов и гръмотевици“.

Две от децата на Крис участват с епизодични роли в последния му филм. Освен Индия, в лентата се включва и един от синовете му като младия Тор.

„Наистина е страхотно. Те много искаха да участват“, призна Хемсуърт.

През 2017 г. той разкри, че не иска децата му „да се чувстват сякаш са привилегировани“, защото татко им е богат. „Израснах с много малко пари, но родителите ми бяха моите абсолютни герои. Те бяха много мили и изпълнени с уважение. Работеха по начин, който беше вдъхновяващ, възпитаващ и мил. Финансово сега положението е различно. Но искам да съм сигурен, че децата ми знаят, че тези неща не стават лесно. Трябва да работят, за да постигнат нещо, а не да го приемат за даденост. Успехът е свързан повече с ценностите и хората, а не с материалните неща, които можем да си позволим“, заяви тогава той.

По материали от People

Коментари
Последни видеа