Кристиано Роналдо прекарва „качествено време“ в Саудитска Арабия с Джорджина Родригес и децата

Звездният футболист, който наскоро подписа с Al-Nassr FC, показа снимки на семейството си, докато разглеждат град Рияд

20 януари 2023 г.

Снимка: Getty images

Кристиано Роналдо, който вече е част от футболния клуб от Саудитска Арабия Al-Nassr FC, се наслаждава на все още свободното си време, което използва, за да опознае новата си база.

В началото на седмицата португалският футболист публикува снимки в своя Instagram, показващи семейството му - партньорката Джорджина Родригес и четири от техните деца, да разглеждат забележителности в столицата на Саудитска Арабия Рияд.

Снимка: Instagram

„Качествено прекарано време с моите любими“, написа Роналдо към снимките, които проследяват разходката им из града и в сграда, подобна на аквариум.

Самата Родригес публикува още снимки в своя профил в Instagram. Тя добави няколко от пътуването им до Рияд и по-конкретно до Winter Wonderland - ежегоден карнавал, провеждан в местен тематичен парк.

Кадрите показват как семейството се забавлява, докато се състезава в карнавални игри за гигантски плюшени награди, прави слуз, позира с костюмирани супергерои и се върти на въртележка.

Двамата са родители на Алана Мартина – на 5 години. Оглеждат още близнаците Ева Мария и Матео – на 5 и половина, както и Кристиано младши, на 12. През април 2022 г. Родригес роди близнаци, но момченцето почина, остана им само момиченцето Бела Есмералда.

По материали от People

Коментари
Последни видеа