Кукла с лицето на Ема Уотсън предизвика скандал

В който участва дори Джъстин Бийбър

12 януари 2017 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Интернет активно обсъжда новата кукла от Disney Store, която се появи по магазините преди да излезе филма "Красавицата и звярът", пише letidor.ru.

Първо ѝ обърна внимание учителят, фотограф и колекционер на кукли Уилям Херингтън, който живее в Колорадо, САЩ. Мъжът се възмутил от външния вид на новата играчка, която съвсем не прилича на Ема Уотсън - в ролята на Красавицата в новата интерпретация на приказката. А фотографията, която той пусна в интернет, се разлетя по мрежата.

Снимка: Flickr / ozthegreatandpowerful

"Знам, че куклите на Disney Store, които имитират киногерои, никога на 100% не съответстват на външността на актьора, но това е просто зверство. Лицето ѝ блести и е покрито с точки, които приличат по-скоро на кожно заболяване. А главата изглежда така, все едно са сплескали черепа и са посадили косата директно вътре. Що се отнася до дори минимално сходство с Ема, то такова просто няма. Тази кукла е отвратителна", казва Херингтън.

В момента в интернет масово сравняват новата кукла с Джъстин Бийбър. Мнозина са уверени, че в лицето тя повече прилича на певеца, отколкото на актрисата Ема Уотсън. Редица нейни фенове смятат, че от главната героиня на "Красавицата и звяра" са направили нещо средно между красавица и чудовище.

Снимка: Instagram / #emmawatson

Между другото, дори самият Уилям Харингтън призна, че не е очаквал такъв отзвук на поста си.

Снимка: Instagram / #emmawatson

Напомняме, че филмът "Красавицата и звярът" ще бъде по кината през март.

Надя Горанова
 

Коментари
Последни видеа